Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

FAMAGUSTA – Spoiler: Η Κατερίνα λέει ψέματα και καίει τον Μάικλ

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Famagusta

Ο Μάικλ απολύει την Κατερίνα κι εκείνη, θέλοντας να τον εκδικηθεί, καταθέτει ψέματα στην αστυνομία και τον φέρνει σε δύσκολη θέση ενόψει της δίκης για τον φόνο της Ελένης. Η Ιφιγένεια από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί για να επανενωθεί με την οικογένειά της και ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για την κατάσταση της υγείας του Παύλου. Όλα αυτά θα δούμε στη συνέχεια της σειράς  Famagusta.

Tώρα που η αποκάλυψη για το χαμένο μωρό της οικογένειας Σέκερη μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ, ταξιδεύουμε πίσω στο 1974, τότε που Χριστίνα αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο γιος της χάθηκε και προσπαθούσε να βρει οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να την οδηγήσει στα χνάρια του. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αυτή και ο Αντρέας ενημερώνονται ότι το αγνοούμενο βρέφος βρίσκεται στα χέρια ενός Τούρκου.

Στο σήμερα, ο Μάικλ νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει επικίνδυνα, καθώς νέα στοιχεία που τον ενοχοποιούν για τον φόνο της Ελένης έρχονται στο φως. Προσπαθεί να έχει πίστη στη δικαιοσύνη και να πείσει τον εαυτό του πως στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει, παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν στιγμές που λυγίζει.

Καταφύγιό του παραμένει η δουλειά του και η έρευνα που κάνει για την τουρκική εισβολή. Κι αυτή τη φορά καταγράφει άλλη μια συγκλονιστική μαρτυρία δύο ανθρώπων που βίωσαν τις εικονικές εκτελέσεις και γνώρισαν από πρώτο χέρι τις τουρκικές φυλακές.



Ταυτόχρονα, μοντάρει την ιστορική άφιξη του Καραμανλή στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του ’74, μετά την πτώση της χούντας. Όμως, η απόφασή του να απολύσει την Κατερίνα αποδεικνύεται μοιραία για την ίδια του τη ζωή.

Βαθιά πληγωμένη, η μέχρι πρότινος σύντροφός του αποφασίζει να τον εκδικηθεί και πλέον έχει τον τρόπο να το κάνει. Καταθέτει ψέματα στην αστυνομία και με την κατάθεσή της αυτή τον καθιστά ξανά το νούμερο ένα ύποπτο για τον φόνο!

Πηγή: hello.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ: Ο Γιώτης συλλαμβάνεται

Ραγδαίες εξελίξεις στι σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς  ΣΑΝ ΨΕΜΑ που ξεκίνησε στο OPEN. Ο Πέτρος πηγαίνει εκδρομή με την Ζωή και την Αλίκη. Ο τράπερ, που...