Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τα πιο τυχερά ζώδια στα αισθηματικά το 2024

Σε θέματα αισθηματική φύσης το 2024 είναι μία χρονιά που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές, ικανές να διαφοροποιήσουν τα αρνητικά δεδομένα και να δώσουν μία πιο δημιουργική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Τι να αναμένουμε στα αισθηματικά το 2024;

Απρόοπτα συμβάντα θα ανοίξουν τον δρόμο για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες γνωριμίες, θα υπάρξει η δυνατότητα να αναθερμανθούν τα αισθήματα. Δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, τα συμβάντα πρόσφορο θα κάνουν το έδαφος για ξεκαθαρίσματα, οι αρνητικές σκέψεις θα μείνουν στην άκρη. Σχέσεις και δεσμοί που κατά το προηγούμενο έτος έληξαν άδοξα, τώρα θα έχουν μία καινούργια ευκαιρία.

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις που θα ανοίξουν τον δρόμο για μία καινούργια αρχή και μία υποσχόμενη επανασύνδεση. Για τους ελεύθερους δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξουν συναρπαστικές συναναστροφές, κάποιοι θα ερωτευτούν και θα προβούν σε ασυνήθιστες ενέργειες.

Ποια ζώδια ευνοούν τα άστρα στα αισθηματικά το 2024;

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τα υπόλοιπα θα είναι Ταύροι, Δίδυμοι, Αιγόκεροι, Υδροχόοι, τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα και με αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές σας φέρνει το νέο έτος, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά, να αφήσετε πίσω σας το αρνητικό παρελθόν και να επικεντρωθείτε στο μέλλον. Η παρουσία του Ταύρου στο ζώδιο σας και η παραμονή του μέχρι τις 26 Απριλίου του 2026, σας φέρνει εκπλήξεις και απρόσμενες καταστάσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά. Όσοι αναζητάτε μία καινούργια σχέση και θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιοι έρωτες που θα σας αναστατώσουν και θα σας οδηγήσουν σε ασυνήθιστες προσεγγίσεις. Πιθανότατα να κλονιστεί η συναισθηματική σας βάση, ίσως να αλλάξετε τη σκοπιά της αντίληψης σας, θα έχετε την εσωτερική δύναμη να αποστασιοποιηθείτε από τοξικές και αρνητικές σχέσεις και να προχωρήσετε δυναμικά σε μία νέα αρχή. Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να πάρετε ώριμες αποφάσεις, σοβαρές θα γίνουν οι βλέψεις σας, θα μπορέσετε να κινηθείτε με τρόπο ουσιαστικό και δεσμευτικό. Όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσετε για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι βάσιμες και θα τηρηθούν.

Ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι τις 25 Μαΐου του 2024, ανοίγματα θα σας φέρει για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ευχάριστες, θα καταφέρουν να σας τονώσουν και να σας εξοπλίσουν με δυναμικότητα. Τον Απρίλιο η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό σας φέρνει εκπλήξεις, θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε παράφορα και να κάνετε την υπέρβαση. Τον Αύγουστο ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο ανοίγματα σας φέρνει για επανασυνδέσεις. Όσοι δεν μπορείτε να διαγράψετε το παρελθόν θα έχετε τη δυνατότητα για επανένωση, θετικές απαντήσεις θα λάβετε στις προτάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέσα στην καινούργια χρονιά στον αισθηματικό τομέα καλείστε να πάρετε σοβαρές και ώριμες αποφάσεις. Ο Κρόνος στους Ιχθείς θα σας δώσει την ώθηση να σκεφτείτε σοβαρά, να συγκεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο ταίρι, και να δείξετε το ενδιαφέρον σας με τρόπο ουσιαστικό ώριμο και άμεσο. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση συζητήσεις θα κάνετε σχετικά με το θέμα της δέσμευσης, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε. Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο αυτό της δέσμευση ή της οικογένειας.

Η παρουσία του Δία στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε στα συναισθήματά σας, φεύγουν οι εναλλαγές και τα σκαμπανεβάσματα. Ανάγκη σας θα είναι να ισορροπήσετε συναισθηματικά και θα το καταφέρετε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υποσχέσεις που θα έχουν την προοπτική να τηρηθούν. Τον Μάρτιο οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού σας φέρνουν συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις πραγματικές βλέψεις των ατόμων που σας φλερτάρουν. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ανοίγματα και για επανασυνδέσεις, θα είστε σε θέση να εξισορροπήσετε τα υπέρ και τα κατά και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Τον Απρίλιο η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό σας φέρνει επαναπροσδιορισμούς και επαναξιολογήσεις, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, να βάλετε τους όρους σας, και να δώσετε οριστικό τέλος στις τοξικές σχέσεις.

Από τις 24 Μαΐου μέχρι τις 17 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα ενθουσιαστείτε, θα ερωτευτείτε, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες και ελκυστικές. Τον Σεπτέμβριο το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία. Όμορφες στιγμές θα περάσετε με το ταίρι σας, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Δία στον Ταύρο θα συνεχίσει να σας φέρνει δημιουργικά ανοίγματα, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, να κατασταλάξετε και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα μπορέσετε να συζητήσετε με το ταίρι σας για τη μελλοντική σας εξέλιξη, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό σας φέρνει καινούργιες ευκαιρίες, θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε, να ερωτευτείτε, να δώσετε μία πιο ανανεωτική ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμούς και θα φέρουν απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με σύνεση, ορθολογισμό και μεθοδικότητα. Ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές, θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Στις 26 Μαΐου το πέρασμα του Δία στους Διδύμους θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για κοινωνικοποίηση και συναισθηματική τόνωση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες εμπειρίες, για περιπέτειες, για προσεγγίσεις και φλερτ.

Στις 18 Σεπτεμβρίου η έκλειψη στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σας φέρνει συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για ξαφνικές συναντήσεις και νέες γνωριμίες, θα μπορέσετε να ανανεώσετε την ψυχολογία σας. Μέσα στο 2024 θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις σχέσεις και τις συναναστροφές σας σε δημιουργικό επίπεδο. Θετικές απαντήσεις θα λάβετε στις προτάσεις σας, η προσωπική σας ζωή θα φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο και θα νιώσετε ολοκληρωμένοι.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα σας ενισχύσει με δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις καταστάσεις της αισθηματικής σας ζωής με αισιοδοξία και εσωτερική τόνωση. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε την αντίληψή σας, θα καταφέρετε να βγείτε από τις υποσυνείδητες φοβίες και τις ψυχαναγκαστικές επιλογές. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι ενδυναμωμένος, στην άκρη θα αφήσετε αρνητικά πρόσωπα, θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τοξικές σχέσεις και να δώσετε ένα οριστικό τέλος.

Στις 25 Μαρτίου η έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού σας φέρνει συνειδητοποιήσεις που θα σας δώσουν την ώθηση να ενεργήσετε μεθοδικά και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να θέσετε τα όρια σας και για να μιλήσετε για τα παράπονά σας. Τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν από δικές σας ενέργειες θα είναι ουσιαστικά, θα σας βοηθήσουν να λύσετε ζητήματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Η παρουσία του Δία στον Ταύρο πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για υποσχέσεις, συζητήσεις θα γίνουν γύρω από το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης. Οι βλέψεις σας θα είναι σοβαρές, θα μπορέσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.

Το πέρασμα του Δία στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να δικτυωθείτε κοινωνικά, θα προκύψουν νέες γνωριμίες που θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε και σε αισθηματικό επίπεδο. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε, προσεγγίστε, θα υπάρξουν ανανεωτικές συναναστροφές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμής στον Κριό πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για επανασυνδέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να σμίξετε με πρόσωπο από το παρελθόν. Μέσα στην καινούργια χρονιά θα μπορέσετε να τονώσετε τις συνθήκες της αισθηματικής σας ζωής, θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα και την αδράνεια.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Βρεττός καλεί σε συνάντηση τον Σεραφετίνογλου… και τα πράγματα θα πάρουν πολύ γρήγορα, πολύ...