Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 27 και 28 Ιανουαρίου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

της Άντας Λεούση
Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μια νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Εάν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε το μπελά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγείτε έξω και μην παρασυρθείτε. Συμβιβαστείτε έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται από τρίτα πρόσωπα. Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δε θα μπορέσετε να τους καταλάβετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος. Αξιοποιείστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται χωρίς να κάνετε υπερβολές.

ΛΕΩΝ: Ήσυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι συνεργασίες σας. Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στην ζωή σας. Χρησιμοποιείστε την δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα.



ΖΥΓΟΣ: Γεγονότα στο περιβάλλον τού σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν. Καινούριες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιγνίδια. Κάντε μια αποτίμηση των πεπραγμένων και επαναπροσδιορίστε τα πλαίσια μέσα στα οποία θα κινηθείτε στην πορεία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος κάποιων θετικών ευρύτερων εξελίξεων. Θα αποκτήσετε πολύ χρήσιμα νέα δεδομένα και παρατηρήσεις, τα οποία θα σας είναι απαραίτητα για την συνέχεια.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια καινούρια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και ορθή κρίση. Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντός σας.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ: Ο Γιώτης συλλαμβάνεται

Ραγδαίες εξελίξεις στι σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς  ΣΑΝ ΨΕΜΑ που ξεκίνησε στο OPEN. Ο Πέτρος πηγαίνει εκδρομή με την Ζωή και την Αλίκη. Ο τράπερ, που...