Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20 και 21 Ιανουαρίου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

της Άντας Λεούση
Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Αν κινηθείτε γρήγορα δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε αναλόγως την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια. Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δε θα σας αφήσουν να το εκφράσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις. Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείται τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δε συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.



ΖΥΓΟΣ: Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές. Μην κάνετε στους άλλους ότι δε σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα και έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών πριν καταλήξετε κάπου. Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις η συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ισχύει.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ