Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ: Ο Φάνης καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντισταθεί στον πειρασμό της Πέλλας

Ραγδαίες εξελίξεις στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

Η Μάρμω και ο Κίτσος περνάνε τις μέρες τους στη Σύρο για πρώτη φορά όπως θα περνούσε ένα κανονικό ζευγάρι ενώ, πίσω στην Αθήνα, ο Ανδρέας και η Σοφία περνάνε πολύ χρόνο μαζί δουλεύοντας ταυτόχρονα στην κλινική αλλά και για το Υπουργείο. Η στενή συνεργασία τους όμως δεν θα περάσει απαρατήρητη, τόσο από τη Χρυσοστόμη όσο και από τη Σεβαστή.


Η Δέσποινα, μετά το πρώτο σοκ, λέει στον Γαλάτη να υπογράψει το διαζύγιό τους, όμως εκείνος ζητάει χρόνο γιατί θέλει πρώτα να μιλήσει με τον γιο του, τον Κίτσο. Η Πέλλα έρχεται σε αδιέξοδο όταν ο Μαρμάρης την πιέζει να πολιορκήσει σθεναρότερα τον Φάνη και ο Φάνης, από τη μεριά του, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντισταθεί στον πειρασμό της Πέλλας.

Ο Λουκάς και η Νίνα σκέφτονται να επισπεύσουν τις διαδικασίες υιοθεσίας του μικρού Σπύρου ενώ ο Μαρμάρης σχεδιάζει να κάψει τις αποθήκες που φυλάνε τα αποθέματα φαρμάκων ο Φάνης με τον Στάθη…

Η Μάρμω θα ζητήσει από τον Θεό να της δείξει πως ό,τι κάνει είναι σωστό ή και όχι! Όταν λαμβάνει ένα δυσοίωνο σημάδι, βυθίζεται σε μελαγχολία, με τον Κίτσο να προσπαθεί να της μεταδώσει την αισιοδοξία του.

Ο Ανδρέας προτείνει στη Σοφία και τη Σεβαστή να γευματίσουν μαζί του στο «Ρουαγιάλ», για να γιορτάσουν την ανάκληση των απολύσεων των αντιφρονούντων γιατρών. Η εμφάνιση του Γαλάτη στο τμήμα βάζει τέλος στις ελπίδες της Δέσποινας για ένα μονομερές διαζύγιο.

Η Νίνα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πίσω απ’ την παράξενη συμπεριφορά του Σπίρτου κρύβεται ο Μαρμάρης. Ο Στάθης δεν καταφέρνει να συγκρατήσει την Αλέκα που επιστρέφει κλονισμένη σπίτι της όταν μαθαίνει για τον εκβιασμό που εκείνος άσκησε στον πατέρα της.

Η Θάλεια αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη πρόσωπο με πρόσωπο, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της. Η Μάρμω νιώθει πως η καταστροφή του δέντρου που φύτεψε ήταν το σημάδι που της έστειλε το σύμπαν για να της δείξει πως δεν πρέπει να είναι με τον Κίτσο…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μάρμω και ο Κίτσος αποφασίζουν να αφήσουν στην άκρη τις ενοχές τους και να μην αναφερθούν ξανά στον Ανδρέα, όσο καιρό είναι μαζί στη Σύρο. Ο Αντρέας, παράλληλα, συνεργάζεται στενά με τη Σοφία, μελετώντας τους φακέλους των γιατρών που έχουν μπει στο στόχαστρο του Μεταξά.



Η Χρυσοστόμη, ανήσυχη μετά το «προφητικό» όνειρο που είδε, μοιράζεται με τον Ισίδωρο την αγωνία της πως ο Ανδρέας μπορεί να απατήσει τη Μάρμω! Η Δέσποινα μετακομίζει στο παλιό της σπίτι, έτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της με τον Σολδάτο. Όμως, δεν έχει υπολογίσει την επιστροφή του Γαλάτη…

Ο Λουκάς και η Νίνα σκέφτονται να επισπεύσουν τις διαδικασίες υιοθεσίας του μικρού Σπύρου. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Μαρμάρης αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα και τα σκοτεινά του σχέδια στην Πέλλα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ