Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2024, από τη Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη με τη μηνιαία εκπομπή της video αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις για τα όλα ζώδια. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα.

Η πρώτη πρώτη μέρα της χρονιάς και του μήνα ξεκινά με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια παγερή όψη ωστόσο συντελούν και οι υπόλοιπες όψεις και κάπως δεν δημιουργούν και τόσο αρνητικό κλίμα, θέλει προσοχή στις παρεξηγήσεις στα ερωτικά μας.

Τρίτη 2 Ιανουαρίου ο Ερμής θα ορθοδρομήσει και θα ξεκινήσει η αποκατάσταση στην επικοινωνία μας.

Ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω στις 4 Ιανουάριου, μια δυναμική θέση αυτή, θα βοηθήσει να δράσουμε στα επαγγελματικά μας και να επιτύχουμε στον τομέα αυτά πράγματα, μαζί με τις όψεις που θα κάνει ο Άρης θα έχουμε επιτυχία και κέρδος!

Στις 9 Ιανουαρίου θα έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, εγκυμονεί πολλά ψέματα και υπερβολές. Πέμπτη 11 Ιανουαρίου θα έχουμε την σημαντική και πολύ δυναμική νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. μας δίνει το σύνθημα να ξεκινήσουμε τα σχέδια μας και να τα φέρουμε σε ένα επιτυχημένο σημείο.

Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου θα έχουμε το τρίγωνο του Άρη και του Δία, βοηθάει πάρα πολύ στο να κάνουμε πράγματα σημαντικά ενώ ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω. 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω λίγο θα μπλοκάρει τα συναισθήματα μας γιατί είναι μια θέση που δεν την ταιριάζει και πολύ!

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2024, από την Σμάρω Σωτηράκη

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία: Θρίλερ στο Παλέρμο – Νεκρός στο αμάξι του βρέθηκε σύζυγος ευρωβουλετού

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Άντζελο Ονοράτο που ήτνα σύζυγος της Ιταλίδας ευρωβουλευτού Φραντσέσκα Ντονάτο. Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η...