Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους (video)

Τον εκνευρισμό του Γιώργου Νταλάρα προκάλεσαν δημοσιογράφοι και συνεργεία καναλιών που τον πολιορκούσαν για δηλώσεις σχετικά με όσα έχει πει για τον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μετά το φινάλε της εκπομπής αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη -ανήμερα της επετείου της γέννησης αλλά και της φυγής του τελευταίου- στο Νίκο Μπογιόπουλο και τον Real 97,8 εξερχόμενος από το σταθμό μαζί με το συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη.

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας στους ρεπόρτερς που τον περίμεναν.

«Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα»,

Δείτε το video με όλα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Νταλάρας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη...