Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κάτια Νικολαΐδου: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στην ηθοποιό – Τραγική φιγούρα η μητέρα της

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν σήμερα Δευτέρα (13/11) συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της την ηθοποιό Κάτια Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Η κηδεία της τελέστηκε στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου και όλοι οι δικοί της άνθρωποι βρέθηκαν εκεί για να της πουν το τελευταίο «αντίο».

Ο αδερφός της ηθοποιού εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας, αντί για στεφάνι, όποιος θέλει να ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

«Ενημερώνω όσες και όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαΐδου θα γίνει τη Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν… αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου» ναφέρει στην ανάρτησή του ο Τάκης Νικολαΐδης.

Κάτια Νικολαΐδου: Τραγική φιγούρα η μητέρα της

Η μητέρα της 58χρονης ηθοποιού, αλλά και ο αδελφός της Τάκης, συντετριμμένοι την αποχαιρετούν και με δάκρυα στα μάτια λένε το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη τους.

Πηγή: reader.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ