Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Σικάτη και εκλεπτυσμένη: Η Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα ως Μαρία Κάλλας με βοηθό τον γιο της Μάντοξ

Η Αντζελίνα Τζολί δεν περνάει απαρατήρητη κάθε φορά που κυκλοφορεί δημοσίως.
Σικάτη και εκλεπτυσμένη: Η Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα ως Μαρία Κάλλας με βοηθό τον γιο της Μάντοξ

Η πανέμορφη 48χρονη σταρ βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες, για τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας για τη Μαρία Κάλλας, σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín, για την εμβληματική τραγουδίστρια της όπερας. Λίγες φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν με την ίδια μεταμφιεσμένη σε Μαρία Κάλλας στην Ελλάδα.

Οι φωτογράφοι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Τα γυρίσματα στην Ελλάδα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Τζολί έχει στο πλευρό της τον γιο της Μάντοξ, ο οποίος εκτελεί χρέη βοηθού της και τον είχε μαζί της και στο Παρίσι. Θυμίζουμε ότι ο Μάντοξ είναι υιοθετημένος γιος των Τζολί – Πιτ ο οποίος είχε καταγγείλει κακοποιητική συμπεριφορά από τον πατέρα του.

Μάλιστα, στο Παρίσι είχαν μαζί τους και τον μικρότερο γιο της Παξ Τζολί Πιτ αλλά δεν είναι γνωστό αν έχει ταξιδέψει και στην Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και γιο μετά την πρώτη μέρα γυρισμάτων στην περίφημη θαλαμηγό του Ωνάση, Χριστίνα.

Οι εμφανίσεις στο Παρίσι πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα

Τα γυρίσματα για την ταινία είναι απαιτητικά και η Τζολί έφτασε στην Ελλάδα, αφού πέρασε κάποιες μέρες γυρισμάτων στο Παρίσι. Εκεί οι φωτογράφοι την ακολουθούσαν διαρκώς και μάλιστα έγινε γνωστό ότι τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και εξαντλητικά και η ίδια κοιμόταν ελάχιστα.

Φυσικά σε κάθε εμφάνισή της, η Τζολί ακολουθεί το γνωστό signature style της με μονόχρωμα ρούχα και λιτά αξεσουάρ. Στο Παρίσι την είδαμε να φοράει ένα μαύρο μίντι φόρεμα και μια μπεζ καπαρντίνα.

Συμπλήρωσε το look με μια μεγάλη tote bag Celine με την οποία την έχουμε δει και άλλες φορές.

Μέσα στην ημέρα αφαίρεσε την καπαρντίνα και έμεινε με το κομψό αμάνικο φόρεμά της. Μάλιστα, αποχωρίστηκε τις γόβες της και στη θέση τους φόρεσε ένα ζευγάρι άνετες μπαλαρίνες.

Η μεταμόρφωση της Τζολί σε Μαρία Κάλλας

Οι πρώτες φωτογραφίες της βιογραφικής ταινίας “Maria” κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα. Η Τζολί μεταμορφώθηκε στον ρόλο της εμβληματικής τραγουδίστριας της όπερας Μαρία Κάλλας για την ταινία που θα παρουσιάσει την πολυτάραχη ζωή και την καλλιτεχνική κληρονομιά της.

Το σίγουρο είναι ότι στη συγκεκριμένη ταινία θα δούμε τη Τζολί όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ