Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ 3ος ΟΡΟΦΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Ο Σπύρος περνά τις πρώτες δύσκολες ημέρες του στο νέο περιβάλλον του. Ο Φατιόν, ύστερα από τις πιέσεις του Μητσάκη, προσπαθεί να τον προξενέψει στον Σπύρο κι εκείνος αντιδρά. Η Άννα Ρούσου επισκέπτεται τον διευθυντή Πάρλα και του κάνει μια πρώτη εισήγηση του προγράμματος «Στα σύρματα». Εκείνος είναι αρνητικός και η Άννα φεύγει, αφήνοντάς τον να το μελετήσει. ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (VIDEO)


Γίνεται μια σύρραξη στο προαύλιο με «Ρεμπέτες» και την παρέα του Ιουλίου, με αποτέλεσμα μια ιδιαίτερη ποινή, που επιβάλλει ο διευθυντής Πάρλας, την οποία θα φέρει εις πέρας ο συγκρατούμενος και καθηγητής Καλλιτεχνικών, Λάκης.

Η Βανέσα αναφέρει στην Άννα τις ανησυχίες της για τη σχέση της με τον ξάδερφο της τελευταίας, τον Κίμωνα Βασιλείου. Ο πατέρας του Σπύρου τον επισκέπτεται στη φυλακή, όσο οι δυο του φίλοι στεναχωριούνται για την τύχη του λίγο πριν τους απολύσει ο Αργύρης Καψάλης… ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ 

ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημείο διέλευσης προς τη Γάζα που μόλις άνοιξε, έγινε στόχος ρουκετών, σύμφωνα με το Ισραήλ

Ο IDF κατηγόρησε τη Χαμάς ότι βρίσκεται πίσω από την εκτόξευση ρουκετών στο Κερέμ Σαλόμ. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι το Κερέμ Σαλόμ, το κύριο...