Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τι Φέρνει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 16 Μαρτίου 2023: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Στις 16 Μαρτίου 2023 ο Ερμής και ο Ποσειδώνας θα συναντηθούν στις 25° 07’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει πολυεπίπεδα πάνω μας. Από την μια, θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε σε πιο πνευματικά θέματα, να έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες σε θέματα που θεωρούσαμε εκτός δικής μας ζώνης αναζητήσεων και να έχουμε δημιουργική φαντασία. Από την άλλη, όμως, θα μας κάνει να χαθούμε μέσα στην ονειροπόληση και τη φαντασία με αποτέλεσμα να χάσουμε την επαφή μας με την πραγματικότητα.

Γόνιμη φαντασία και ονειροπόληση

Η αλήθεια είναι ότι θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και θα επηρεαζόμαστε με μεγαλύτερη, από ό,τι συνήθως, ευκολία από τα λεγόμενα των άλλων. Ωστόσο, εκεί ακριβώς θα κρύβεται και η παγίδα καθώς εύκολα μπορεί να μας παρασύρουν και να πιστέψουμε πράγματα που δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια, να μας παραμυθιάσουν με όμορφα λόγια που θα χαϊδέψουν τα αυτιά και την ψυχή μας τα οποία, όμως, δεν θα είναι αληθινά. Το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα για εμάς θα είναι να πληγωθούμε.

Βέβαια, και εμείς με την σειρά μας θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε και, γενικά, σε ό,τι λέμε καθώς μπορεί να μη δώσουμε στους άλλους να καταλάβουν σωστά τις απόψεις μας, να αφήσουμε να πλανώνται λάθος συμπεράσματα στην ατμόσφαιρα και, φυσικά, να αφήσουμε λάθος εντυπώσεις, άνευ λόγου και σοβαρής αιτίας. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να πούμε ένα κατά συνθήκη ψέμα προκειμένου, είτε για να μην εκτεθούμε στα μάτια κάποιων, είτε για να μην εκθέσουμε κάποιο άλλο άτομο και τέλος είτε για να μην πληγώσουμε ανθρώπους που αγαπούμε και όχι γιατί έχουμε κατά νου να εξαπατήσουμε.

Με την όψη αυτή καλό θα ήταν να μην αναλάβουμε δεσμεύσεις καθώς είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας, καθώς και να μη λάβουμε σημαντικές αποφάσεις διότι δεν θα έχουμε καθαρή εικόνα και, ως εκ τούτου, σωστή άποψη. Μπορούμε, όμως, να ασχοληθούμε με την έκφραση των δημιουργικών μας ταλέντων, με ο,τιδήποτε αφορά στην τέχνη ή στην πνευματικότητα και να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας η οποία θα είναι και το ισχυρότερο όπλο μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 


ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις με την όψη αυτή γιατί τα πράγματα αλλιώς θα φαντάζουν μέσα στο κεφάλι σας και αλλιώς θα είναι στην πραγματικότητα. Κάντε μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα και ασχοληθείτε με κάτι αρκούντως δημιουργικό που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις ή και απογοητεύσεις από άτομα, είτε από το άμεσα φιλικό σας περιβάλλον, είτε από το κοινωνικό, ακόμα και με την έννοια συλλόγων και ομάδων. Αν χρειαστεί, επανατοποθετηθείτε σε σχέση με τα σχέδια και τους στόχους σας και, με τον τρόπο αυτό, ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς, από τη μία το τοπίο θα είναι ομιχλώδες και εσείς θα νιώθετε ότι δεν πατάτε γερά στα πόδια σας και, από την άλλη, δεν θα είστε σίγουροι για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε. Νέες συνεργασίες που θα σας προταθούν θα χρειαστούν σωστή διερεύνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας αλλά αυτό δεν θα γίνει έχοντας σα βάση την ισχυρή σας φαντασία αλλά με το να προσγειωθείτε στο εδώ και τώρα και να ασχοληθείτε με την παραμικρή λεπτομέρεια. Ορισμένοι από εσάς θα μπορέσετε να κάνετε και ένα ευχάριστο ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε σχέση με μια οικονομική συνεργασία που θα σας προταθεί και ξεκινήσετε να έχετε κατά νου το μέσο, αν όχι το χειρότερο, σενάριο για να μην απογοητευτείτε. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τους εγωισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα πρέπει να αφεθείτε, και εν τέλει να χαθείτε στο συναίσθημά σας, σε ό,τι αφορά κυρίως τις προσωπικές σας σχέσεις, διότι η όψη αυτή θα σας προκαλέσει σύγχυση και θα σας οδηγήσει σε επικοινωνιακά λάθη. Βασιστείτε στη λογική σας και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστές.



ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή, όχι μόνο δεν θα έχετε καμία διάθεση να ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής, με την έννοια της ρουτίνας και των καθημερινών θεμάτων που καλείστε να αντιμετωπίσετε, αλλά δεν θα έχετε και ενέργεια καθώς θα νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι. Ξεκουραστείτε και βρείτε τρόπους για να αποσυμπιεστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσάς. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή θα θελήσετε να είστε εσείς οι αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης που θα σας ικανοποιήσει σε πολλαπλά επίπεδα. Αν κάνετε, τώρα, μια νέα γνωριμία, μην ενθουσιαστείτε άμεσα. Περιμένετε να δείτε τα λόγια να γίνονται πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε ότι οι δικοί σας άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν πραγματικά εσάς και τις ανάγκες σας. Επιπλέον, θα έχετε την τάση να παίρνετε προσωπικά ό,τι σαν λένε με αποτέλεσμα παρεξηγήσεις και εντάσεις. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με ένα ακίνητο. Ορισμένους θα σας απασχολήσει ένα άτομο από το παρελθόν.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνετε γιατί μπορεί, άλλα εσείς να πείτε και αλλά οι άλλοι να καταλάβουν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Επίσης, μη συμμετάσχετε σε κουτσομπολιά για την εγκυρότητα των οποίων δεν μπορείτε να «βάλετε το χέρι σας στη φωτιά» γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό θα ήταν, με την όψη αυτή, να μην ξεκινήσετε μια νέα οικονομική συνεργασία και να μην ασχοληθείτε με οικονομικές επενδύσεις. Αντ’ αυτών, επικεντρωθείτε στις ισχύουσες ενασχολήσεις σας και στο πώς μπορείτε να τις βελτιώσετε. Να είστε προσεκτικοί με τα τιμαλφή σας και, γενικά, με τα προσωπικά σας αντικείμενα.

ΙΧΘΥΕΣ

Εμπιστευτείτε το δυνατό σας όπλο που είναι η διαίσθησή σας καθώς θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Επίσης, προσπαθήστε να είστε γειωμένοι στο εδώ και τώρα γιατί η ανάγκη σας να δραπετεύσετε από την κουραστική καθημερινότητα και τη ρουτίνα μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ σημαντικά λάθη.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ