Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ – Spoiler: Η Μαρίνα ζωντανή μπροστά στην κόρη της

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ

Στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» ετοιμάζεται να σκάσει βόμβα μεγατόνων στα νέα επεισόδια, αφού η Μαρίνα η γυναίκα που δίχασε τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές τον Στρατή και τον Χρήστο, δεν είναι νεκρή. Για την ακρίβεια, είναι ολοζώντανη και η αποκάλυψη θα προκαλέσει μεγάλο σοκ.

Σύμφωνα με το TV24, ενώ όλοι τη θεωρούσαν νεκρή, τελικά η Μαρίνα δεν πέθανε στο τροχαίο όπως όλοι πίστευαν, αλλά φρόντισε να εξαφανιστεί με αφορμή αυτό. Γιατί; Μα φυσικά προκειμένου να γλιτώσει απ’ όλους και απ’ όλα. Και κυρίως από το να μπει στη φυλακή για φόνο!Γιατί τον φόνο που έχουν φορτώσει στη Ζέτα και ζει κυνηγημένη, τον έχει κάνει η Μαρίνα. Σύμφωνα με το ανάλογο flashback που θα γίνει, η ίδια ήταν που έριξε το αμάξι της στον γκρεμό προκειμένου να σκηνοθετήσει τον θάνατό της.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα της στο σημείο του τροχαίου. Αυτή τη λεπτομέρεια την είχε αποκρύψει ο Χρήστος από τις κόρες του. Όμως την αλήθεια θα την αποκαλύψει ο παπα – Ντανίλος, ο οποίος θα ρίξει τη βόμβα και τα προκαλέσει πανικό στην οικογένεια Αναγνώστου όταν τους πει:

«Η Μαρίνα ζει! Τα ήξερα όλα από την αρχή. Με ξόρκισε να μην πω σε κανέναν τίποτα», αποκαλύπτει και το σοκ για όλους είναι τεράστιο! Η Βρεττώ βρίσκεται σε πανικό, ενώ ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η ζωή του εδώ και ένα χρόνο έχει διαλυθεί, ενώ πίστευε πως εκείνος ευθύνεται για τον χαμό της καθώς πράγματι είχε σαμποτάρει το αμάξι της.



Η επιστροφή της Μαρίνας θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha και μάλιστα την πρώτη της εμφάνιση ως ζωντανή θα την κάνει μπροστά στην κόρη της, τη Φωτεινή.

Η Φωτεινή θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου εκεί θα συναντήσει τη μητέρα της ολοζώντανη μπροστά της. «Είμαστε εδώ και ένα χρόνο ζωντανοί νεκροί κι εσύ απλά αποφάσισες να παρατήσεις τον άντρα σου και τα παιδιά σου για να κάνεις τη μεγάλη ζωή στην Αθήνα. Σε σιχαίνομαι και σε μισώ», της φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση. Ο ερχομός της Μαρίνας στο Αγρίνιο αναμένεται να φέρει τεράστιες ανατροπές στις ζωές όλων!

Πηγή: ieidiseis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ