Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αισθηματικές Προβλέψεις Ζωδίων έως 26 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια και ο έρωτας για την εβδομάδα 20-26 Μαρτίου 2023 από την Αστρολόγο μας Βίκυ Δρόσου.

της Βίκυς Δρόσου
Αστρολόγος

Η εβδομάδα 20-26 Μαρτίου μυρίζει Άνοιξη και φέρνει καινούργια ερωτικά σκιρτήματα. Με την Νέα Σελήνη την Τρίτη στον φλογερό Κριό, θα επηρεαστούν τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι). Το πάθος, αλλά και τα καβγαδάκια, θα βάλουν αλατοπίπερο στις σχέσεις.

Με την μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, την Πέμπτη, μπαίνουν στον αυτόματο πιλότο, τα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου,(Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), που σημαίνει πως οι ερωτικές εξελίξεις, θα συμβαίνουν χωρίς την δική σας προτροπή, ή συγκατάθεση. Το Σάββατο, ο πλανήτης της ενέργειας ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και ανεβάζει ταχύτητες στους παρορμητικούς του πρώτου δεκαημέρου, σε συνδυασμό με το καινούργιο φεγγάρι.

Ας δούμε πως θα εξελιχθεί η εβδομάδα για κάθε ζώδιο χωριστά.

Κριός
(+) Τα θετικά: Με νέο έρωτα θα βαδίσεις αυτή την εβδομάδα, που θα τονώσει το γόητρο, αλλά και την αυτοπεποίθηση σου. Με το ενθουσιώδες και ασυγκράτητο πάθος που σε διακατέχει, κάνεις το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του στόχου. Η γοητεία που εκπέμπεις είναι δεδομένη και γίνεσαι ακαταμάχητος.

(-) Τα Αρνητικά: Οι δικοί σου άνθρωποι δεν συμφωνούν με την επιλογή συντρόφου και φέρνουν αντιρρήσεις το Σάββατο στην οικογενειακή συγκέντρωση. Δώσε τους να καταλάβουν ότι δεν τους πέφτει λόγος την στιγμή που η ζωή είναι δική σου και θα την ζήσεις όπως θέλεις.

Ταύρος
+) Τα θετικά: Ο παράνομος έρωτας φουντώνει την επιθυμία για κρυφές συναντήσεις, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Με τα ερωτόλογα δυναμώνει η έλξη και έρχεσαι κοντά στο άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σου. Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει από τον θαυμασμό που εισπράττεις.

(-) Τα Αρνητικά: Τα καβγαδάκια δηλώνουν ικανοποίηση του εγωισμού, αλλά αν επαναλαμβάνονται συχνά, θα υπάρξει πρόβλημα στη σχέση. Το Σάββατο μη παραπονεθείς αν θέλεις να είστε μαζί και αυτό δεν είναι απόλυτα εφικτό.

Δίδυμοι
(+) Τα θετικά: Σε εξιτάρει μια φιλική σχέση που μετατρέπεται σε ερωτική. Η εκδήλωση των συναισθημάτων αγάπης σε ξαφνιάζει ευχάριστα και ενδίδεις. Η σχέση θα διατηρηθεί κρυφή προς το παρόν για ευνόητους λόγους.

(-) Τα Αρνητικά: Απέφυγε την κοινή εμφάνιση με τον ερωτικό σύντροφο αν δεν θέλεις να μπλέξεις. Αν επιθυμείς ένα ταξίδι, ή μια εκδρομή, μαζί με το έτερον ήμισυ το Σάββατο, θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου να μη σας δει κανένα μάτι και αρχίσει τα κουτσομπολιά.

Καρκίνος
(+) Τα θετικά: Με τόλμη και γοητεία θα προσεγγίσεις το άτομο που σε εμπνέει ερωτικά. Βγαίνεις από το καβούκι σου και γίνεσαι μαχητικός. Ο νέος έρωτας βρίσκεται ανάμεσα στους φίλους και δεν είναι άγνωστος. Η κατάκτηση είναι βέβαιη και εκ του ασφαλούς.

(-) Τα Αρνητικά: Η κτητική συμπεριφορά και η εκδήλωση ζήλιας αυτό το Σάββατο, θα μπλοκάρει την εξέλιξη που επιθυμείς. Τα ακραία συναισθήματα κράτα τα για τον εαυτό σου, αν θέλεις να ενδώσει και να γευτείς τον έρωτα του.

Λέων
(+) Τα θετικά: Η ερωτική ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται στη δουλειά, θα αναδείξει τον έρωτα και το ενδιαφέρον ενός ατόμου, που βρίσκεστε στο ίδιο περιβάλλον. Στην αρχή θα το λάβεις σαν μήνυμα στο κινητό σου, ή σαν σπόντα στα λόγια του. Με χιούμορ θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση και θα βοηθήσεις την εξέλιξη.

(-) Τα Αρνητικά: Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και μη αρνηθείς την πρόταση του Σαββάτου για έξοδο. Πηγαίνοντας για να γνωρίσεις καλύτερα τον υποψήφιο εραστή, μη πάρεις μαζί την ανασφάλεια, ούτε τις μνήμες από παλαιότερες σχέσεις.

Παρθένος
(+) Τα θετικά: Καίγεσαι για έναν έρωτα που βρίσκεται μακριά και το πάθος δεν λέει να σβήσει. Η ψυχική επαφή δεν αρκεί. Η συνάντηση μέσα από ένα ταξίδι θα ενώσει και τα κορμιά.

(-) Τα Αρνητικά: Η απόσταση δημιουργεί άγχος και συναισθήματα ζήλιας που θεριεύουν. Χαλάρωσε και δες την γενικότερη εικόνα της σχέσης σύμφωνα με την κάλυψη που σου προσφέρει. Το Σάββατο μην αφήσεις περιθώριο να ανακατευτεί ένα φιλικό άτομο στα προσωπικά σου.



Ζυγός
(+) Τα θετικά: Νέα σχέση και έναν έρωτα υπόσχεται τούτη η εβδομάδα. Το πάθος φουντώνει και σε πλημυρίζουν βαθιά συναισθήματα. Διακρίνεις την καταλληλόλητα του ατόμου που θα σταθεί στο πλάι σου, εφόσον υπάρχει επικοινωνία και ταύτιση ιδεών που εναρμονίζονται με τον πόθο.

(-) Τα Αρνητικά: Διώξε την αμφιβολία και την ζήλια, διατηρώντας την ομαλή σχέση στο επίπεδο που υπάρχει. Το Σάββατο επιδίδεσαι στο κυνήγι κοινωνικών κατακτήσεων και απομακρύνεσαι από το ερωτικό παιχνίδι.

Σκορπιός
(+) Τα θετικά: Το καινούργιο ερωτικό σκίρτημα βελτιώνει την καθημερινότητα και η ζωή αποκτά νόημα, όταν βρίσκεσαι παρέα με το ταίρι. Η ψυχή γεμίζει από όμορφα συναισθήματα και εξουδετερώνει παλιές πληγές. Η ζεστασιά και η οικειότητα αυξάνουν την επιθυμία.

(-) Τα Αρνητικά: Οι προσδοκίες θα πρέπει να είναι ανάλογες με αυτά που προσφέρεις. Βάλε μπροστά την λογική και σκέψου την ημέρα του Σαββάτου. Οι υπερβολικές απαιτήσεις οδηγούν σε σφάλματα.

Τοξότης
(+) Τα θετικά: Ενθουσιάζεσαι με το καινούργιο έρωτα, εκτοξεύοντας τα βέλη σου για την κατάκτηση του. Ο στόχος πέφτει σαν ώριμο φρούτο μη μπορώντας να σου αντισταθεί. Μηνύματα, ραντεβού και συναντήσεις για διασκέδαση θα φέρουν σπουδαίες εξελίξεις.

(-) Τα Αρνητικά: Ειδοποίηση για την αποκάλυψη ενός μυστικού θα σε γεμίσει αμφιβολίες. Πρόσεχε την έκρηξη του θυμού το Σάββατο και ξέχνα τα παιχνίδια εξουσίας.



Αιγόκερως
(+) Τα θετικά: Έρωτα και οικειότητα σου προσφέρει ο σύντροφος, με συναισθήματα που βγαίνουν από την ψυχή του. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να του κάνεις την πολυπόθητη πρόταση για συγκατοίκηση. Βαδίζεις με ασφάλεια στο επόμενο βήμα.

(-) Τα Αρνητικά: Διεκδικείς το σύντροφο με παρορμητικότητα που βγαίνει λίγο άτσαλα. Είσαι ανυπόμονος και πιέζεις την κατάσταση. Οι βιαστικές κινήσεις δεν σε συμφέρουν.

Υδροχόος
(+) Τα θετικά: Ο μαγνητισμός και η ερωτική διάθεση που αποπνέεις σε κάνουν ιδιαίτερα σεξουαλικό. Το αντικείμενο του πόθου σε κατακλύζει με ειδήσεις, μηνύματα και έλκει το ενδιαφέρον σου. Εύκολα αποσπάς την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο και επικεντρώνεσαι στο ταίρι. Η διαρκής επικοινωνία γίνεται η δικλείδα ασφαλείας.

(-) Τα Αρνητικά: Δημιουργείς την υποχρέωση στον σύντροφο να επικοινωνεί κάθε ώρα και στιγμή και έτσι τον κουράζεις. Αν αμελήσει την επικοινωνία το Σάββατο μην αρχίσεις την γκρίνια.

Ιχθύς
(+) Τα θετικά: Ο έρωτας εγγυάται την ασφάλεια που επιθυμείς και η ανάγκη για επιβεβαίωση επιτυγχάνεται. Κινείσαι σε γνώριμο έδαφος με την επιλογή σου. Το ερωτικό παιχνίδι σε γοητεύει και σβήνει τα φαντάσματα του παρελθόντος.

(-) Τα Αρνητικά: Διεκδικείς τον ερωτικό παρτενέρ και βιάζεσαι για τις εξελίξεις. Απαγκιστρώσου πρώτα από παρωχημένες αντιλήψεις και μη κάνεις κουβέντα για τέτοια θέματα το Σάββατο, αν θες να φτιάξει το κλίμα και να πετύχεις τον στόχο.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ