Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΣΤΟΡΓΗ: Η Καίτη θυμάται τη δύσκολη περίοδο που ο Λουκάς είχε γίνει ο προαγωγός της

Τι θα δούμε στο σημερινό νέο επεισόδιο της σειράς ΣΤΟΡΓΗ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ

Η Καίτη θυμάται τη δύσκολη περίοδο που ο Λουκάς είχε γίνει ο προαγωγός της και την εξανάγκαζε να δουλεύει για αυτόν. Ένας διαφορετικός όμως πελάτης, ο Χάρης, την ερωτεύεται και της ζητάει να φύγει μαζί του.

Η Γιατρός μαθαίνει έκπληκτη ότι ο άντρας της Καίτης, ο Φάνης, δεν είναι ο πραγματικός πατέρας της μικρής Ναταλίας. Στο μεταξύ, στις αναμνήσεις του Σάκη, ο Καίσαρας αναλαμβάνει πλέον τα παιδιά του δρόμου και η ζωή τους αλλάζει προς το καλύτερο.

Παρόλο όμως που ο μικρός Σάκης με τον Κώστα είναι πια ασφαλείς, ο Κώστας είναι αποφασισμένος να φύγει μακριά για να ξεχάσει. Παράλληλα, η Αγνή μιλώντας με τη Γιατρό συνειδητοποιεί τι λάθος κάνει με τους άντρες…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς

Η Αγνή φτάνει στο γραφείο της Γιατρού με πρησμένα μάτια από το κλάμα και μιλάει για τους εφιάλτες που βλέπει τα βράδια. Η Γιατρός, στην προσπάθειά της να καταλάβει καλύτερα, μαθαίνει για τον χωρισμό των γονιών της όταν ήταν μικρή και για την εγκατάλειψή της από τον πατέρα της.



Η Καίτη, απ’ την άλλη, έρχεται στο γραφείο με επιδέσμους στα χέρια. Δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό της που εμπιστεύτηκε τον Λουκά στο παρελθόν, κι αυτός την πρόδωσε ξανά με τον ίδιο τρόπο. Στο μεταξύ, μετά τον θάνατο της Λίας από πνευμονία, ο μικρός Σάκης και ο Κώστας ο Κουρσάρος αποφασίζουν να συμμαχήσουν με τον Καίσαρα, τον μεγάλο εχθρό του Τζίμη στις συμμορίες του δρόμου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ