Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30

Επεισόδιο 29

Μια ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στον Νικόλα και τη Βικτώρια, η οποία προσπαθεί να εξιλεωθεί και να ξεχάσει τη συμμετοχή της στη συμμορία. Ο Ίσσαρης αφήνει την Άννα να τον βοηθήσει, και εμπιστεύεται τα αισθήματα του για εκείνη.

Η Μπετίνα συγκρούεται με τον άντρα της για το πώς πρέπει να χειριστούν την εγκυμοσύνη της κόρης τους. Η αστυνομία πλησιάζει τη Βικτώρια όλο και περισσότερο. Η Νάσια και ο Στάθης αρχίζουν να εpωτεύονται. Ποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα πλησιάσει τον γιο του Βανδώρου; ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30 (VIDEO)

Επεισόδιο 30

Ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει τον μαθητή του με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κηδεμόνας του. Ο Στάθης αρχίζει να ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν και τις συνθήκες θανάτου της μητέρας του. Η Βικτώρια γίνεται απρόσεκτη στο υπόγειο του Νικόλα και δημιουργεί υποψίες σε ανθρώπους που προσέχουν ότι κάποιος ζει εκεί.



Ο Βανδώρος χάνει σταδιακά τον έλεγχο από την απόρριψη της Σοφίας και βυθίζεται ξανά στην κατάθλιψη και το αλκοόλ. Η δικηγόρος του Μάνου μετανιώνει που τον ανέλαβε, αλλά την πιέζουν να συνεχίσει την υπεράσπιση. Ποιο μυστικό του Στάθη θα διώξει τη Νάσια μακριά του… ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30 (VIDEO)

Δείτε σε video ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

25-26 ΕΔΩ

27-28 ΕΔΩ

31-32 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2024 Χριστός Ανέστη! Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Κριού, συναντώντας τον Β. Δεσμό, φέρνοντας δράση, περιπέτεια, αυθορμητισμό αλλά και ευκαιρίες...