Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Ζωδίων ανά δεκαήμερο 2023, από την Σμάρω Σωτηράκη

Πως θα είναι το 2023 ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο σου; Δες το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2023, από την αγαπημένη σας Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2023, από την Σμάρω Σωτηράκη

Η νέα χρονιά ξεκινά με την όπισθεν μιας και ο Ερμής και ο Άρης θα κινούνται ανάδρομοι οπότε καλό είναι όλα εκείνα τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλουμε κάνουμε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς να τα κάνουμε στα τέλη Γενάρη. Τα σημαντικά γεγονότα της χρονιάς είναι η είσοδος του Κρόνου τον Μάρτιο στους Ιχθύς, εγκαταλείπει τον Υδροχόο και σίγουρα αλλάζει αρκετά τις ενέργειες ξεκουράζοντας αρκετά τα σταθερά ζώδια που τόσο πολύ ταλαιπώρησε. Ο Πλούτωνας θα κάνει ένα δοκιμαστικό τεστ στον Υδροχόο από τις 23 Μαρτίου έως αρχές Ιούνη και αλλάζει κατά πολύ τις ενέργειες.

Οι εκλείψεις τις νέας χρονιάς ξεκινούν με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στα τέλη του Κριού δημιουργώντας αρκετά μεγάλη ένταση. Χρειάζεται προσοχή γιατί η παρόρμηση και ο εγωισμός μπορούν να μας οδηγήσουν σε ρήξη με αγαπημένα μας άτομα. Η δεύτερη έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαίου και είναι Σεληνιακή, θα πραγματοποιηθεί στις 14μοίρες του Σκορπιού θα δημιουργήσει ανατροπές ξανά στα σταθερά ζώδια. Σημαντική πλανητική μετακίνηση είναι αυτή του Δία που θα περάσει στον Ταύρο στις 16 Μάη, είναι μια ελπίδα για την οικονομία και για θέμα που μας είχαν πιέσει όπως είναι η επισιτιστική κρίση.

Πάμε να δούμε συγκεκριμένα τι θα συμβεί τη νέα χρονιά, τι εξελίξεις θα έρθουν και τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε ή να προσέξουμε την νέα αυτή χρονιά που όλοι με τόσο αγωνία περιμένουμε να έρθει παρακαλώντας να είναι πολύ καλύτερη από το δύσκολο 2022.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ