Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

TOP3 προορισμοί, που πρέπει να επισκεφτείς!

Ο Λάο Τσε είχε πει πως ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα μόλις βήμα. Και η αλήθεια είναι πως είχε απόλυτο δίκιο σε αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να ταξιδέψουν. Ονειρεύονται μαγευτικούς προορισμούς, εξωτικά μέρη, μεγάλες πόλεις ή τοπία, που όμως ποτέ δεν θα δουν, καθότι δεν προχωρούν σε αυτό το πρώτο βήμα.

Το πρώτο βήμα, για να κάνεις το ταξίδι των ονείρων σου πραγματικότητα, μπορείς να το κάνεις άμεσα, μπαίνοντας σε μία πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων, στην οποία πέρα από εισιτήρια μπορείς να εντοπίσεις και καταλύματα σε μοναδικούς προορισμούς, σε μοναδικές προσφορές. Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις το «πού», απλώς συνέχισε να διαβάζει, γιατί παρακάτω σου προτείνουμε 5 ταξιδιωτικούς προορισμούς που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς!

 

Πώς να οργανώσετε το ταξίδι σας για τη Νέα Υόρκη;

Πιθανότατα δεν υπάρχει άνθρωπος που αγαπά τα ταξίδια και δεν έχει φανταστεί τον εαυτό του, να ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη. Ή που να μην έχει αναζητήσει «νεα υορκη εισητηρια», τα οποία δεν έκλεισε ποτέ, διοτί του φάνηκαν εξαιρετικά ακριβά. Είναι ένα από τα ταξίδια των ονείρων των περισσότερων ταξιδιωτών, που πλέον μέσα από την πλατφόρμα της esky δεν είστε αναγκασμένοι απλώς να το ονειρεύεστε, αφού μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα. Μάλιστα, από την ίδια πλατφόρμα μπορείτε να κλείσετε και το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμείνετε, ενώ σας δίνεται και η δυνατότητα αγοράς ασφάλισης πτήσης, που κάθε έμπειρος ταξιδιώτης γνωρίζει πως είναι αναγκαία, όταν προγραμματίζετε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Με τον τρόπο αυτό, ένα αρκετά μεγάλο μέρος του προγραμματισμού θα έχει ήδη ολοκληρωθεί μέσα από μία και μόνο πλατφόρμα, γεγονός που θα σας επιτρέψει να μείνετε ξεκούραστοι, για να δώσετε όλη σας την ενέργεια στην απόλαυση της εμπειρίας του ταξιδιού. Η Wall Street, η Times Square, αλλά και το Broadway σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε!

USA, New York, New York City, female tourist on Brooklyn Bridge in the morning light

Τι θα δείτε στο Ντουμπάι;

Το Ντουμπάι είναι ένας ακόμη αγαπημένος προορισμός των ταξιδιωτών. Οι αρμόδιοι για τον τουρισμό έχουν επενδύσει εκατομμύρια σε αυτόν, αφού σκοπεύουν να την κάνουν «Μέκκα του τουρισμού». Και όπως φαίνεται από τα οικονομικά δεδομένα, που αποδεικνύουν πως ο τουρισμός αποφέρει πάνω από τα 40 δις $ στον ΑΕΠ της χώρας, μάλλον το πετυχαίνουν. Επίσης, πέρα από αυτούς που ήδη ταξιδεύουν στο Ντουμπάι, υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός δυνητικών ταξιδιωτών που προχωρά σε αναζητήσεις για «ντουμπάι εισιτήρια» . Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και αυτό είναι μάλλον δικαιολογημένο, αφού σύμφωνα με όσους το έχουν ήδη επισκεφτεί, πρόκειται για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Η παραμονή σας στο Ντουμπάι θα σας το επιβεβαιώσει. Πηγαίνοντας εκεί θα δείτε έναν νέο κόσμο να ανοίγεται μπροστά σας. Έναν κόσμο που «παντρεύει» –αναμφίλεκτα με επιτυχία– το σύγχρονο και το μοντέρνο με το παραδοσιακά ανατολίτικο στοιχείο. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το υψηλότερο κτίριο του κόσμου (Burj Khalifa), καθώς και το μοναδικό Burj Al Arab, που είναι χτισμένο πάνω σε ένα τεχνητό νησί.

Dubai Marina skyscrapers and port in Dubai, United Arab Emirates background

Γιατί να επιλέξετε το Ναϊρόμπι;

Το Ναϊρόμπι της Κένυας, είναι ένας τρίτος μοναδικός προορισμός. Φυσικά ο καθένας από τους τρεις προορισμούς που αναφέραμε προσφέρει μία εντελώς διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία. Στο Ναϊρόμπι, τη μεγαλύτερη πόλη της Κένυας, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τις ομορφιές της φύσης, η οποία εκεί είναι στα καλύτερά της. Θα μπορέσετε να δείτε την άγρια ζωή (καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες κ.ά.) και να θαυμάσετε εικόνες που απέχουν πολύ από ό,τι έχετε συνηθίσει να βλέπετε μέχρι σήμερα. Πολλοί ταξιδιώτες παρουσιάζουν ήδη έντονο ενδιαφέρον για αυτού του είδους τον ταξιδιωτισμό. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τους, η πλατφόρμα esky παρέχει πακέτα προσφορών και για αυτούς τους προορισμούς, για να ικανοποιήσει εκείνους που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να δουν κάτι διαφορετικό εκτός του comfort zone τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ