Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Αμαλία και Πάρης παντρεύονται!

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Alpha Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ.

Η Αμαλία είναι έγκυος στο παιδί του Πάρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», η κοπέλα σκέφτεται τι θα κάνει με το μωρό που κυοφορεί και η Όλγα προσπαθεί να της δείξει τον δρόμο που η ίδια πιστεύει ότι είναι σωστός. Η Αμαλία, λοιπόν, αποφασισμένη να βρει μια λύση για την κατάστασή της, πηγαίνει στην οικία Βασιλείου για να συναντήσει τον Πάρη.

Τότε του αποκαλύπτει πως περιμένει το παιδί του, αφού έμεινε έγκυος το βράδυ που τη βίασε. Η κουβέντα τους φαίνεται πως . είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, αφού αποφασίζουν να παντρευτούν! Ο Πάρης είναι πολύ ευτυχισμένος, αφού η Αμαλία, επιτέλους, θα γίνει δική του, ενώ η οικογένεια Μπουραντά προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει.

Σύντομα, ο Ντίνος μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο της πρώην αγαπημένης του και σοκάρεται. Ο Παπακώστας δυσκολεύεται να αποδεχθεί αυτό το γεγονός και τότε η Μιράντα βρίσκει την ευκαιρία και του δείχνει, ακόμα μία φορά, πόσο πολύ τον νοιάζεται.

 

Από την άλλη, ο Αποστολής αναγκάζεται να δεχτεί την απόφαση του Πάρη να παντρευτεί την Αμαλία και υποψιάζεται την ανάγκη της Βικτώριας να επωφεληθεί από αυτή την ιστορία. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αμαλία εξακολουθεί να σκέφτεται τον Ντίνο και το άδοξο τέλος της σχέσης τους.

Τότε, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, η Πολυξένη αποφασίζει να τη βοηθήσει και παίρνει το ρίσκο να πάει στον «Παράδεισο» για να αποκαλύψει στον Παπακώστα πως ο Πάρης βίασε την Αμαλία και ότι μόνο εκείνον αγαπάει…

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ