Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 8 ως 14/8/2022 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 8 ως 14 Αυγούστου 2022.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 8 ως 14/8/2022

Είναι μια εβδομάδα πολύ σημαντική, διότι θα υπάρχει προδιάθεση λόγω παρόρμησης να δράσουμε λανθασμένα. Έχουμε βέβαια και μια θετική εξέλιξη την οποία θα την εντοπίσουμε και αναλύσουμε ευθύς αμέσως. Χρειάζεται η εβδομάδα αυτή αυτοέλεγχο και αναμονή, λόγω του ότι θα υπάρχει μια μορφή ευθιξίας, για κάποιο λόγο οι αντοχές μας θα έχουν εξαντληθεί και θα νιώθουμε αρκετά προσβεβλημένοι με αποτέλεσμα να θυμώνουμε πιο εύκολα.

Δευτέρα με Τετάρτη θα υπάρχει μια συναισθηματική απολυτότητα, κυρίως στα πρόσωπα που είμαστε πιο πολύ κοντά. Ειδικότερα στις ερωτικές μας σχέσεις θα υπάρχει μια κάποια ζήλεια, ενώ πολλοί την ζήλεια την θεωρούν απόδειξη ενδιαφέροντος, αλλά στην προκειμένη είναι μια μορφή ελέγχου. Η ζήλεια και η κτητική κάπως διάθεση την εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να διακόψει κάποιες σχέσεις. Ενώ Τετάρτη με Παρασκευή έχουμε κάποια έκτακτα γεγονότα, από τα οποία θα πρέπει να προφυλαχθούμε ή και να προσέξουμε από επενδύσεις είτε οικονομικές είτε συναισθηματικές.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ