Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 15 έως 21/8/2022 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 15 ως 21 Αυγούστου 2022.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 15 ως 21/8/2022

Είναι μια εβδομάδα που κλείνει ένα μικρό μέρος των δυσκολιών και της πίεσης που ζήσαμε λόγω εξωτερικών παραγόντων. Ξεκινά και η εβδομάδα με την μεγάλη γιορτή της Παναγίας, όπου θα λάβουμε και μεγάλη βοήθεια. Την Τρίτη με Τετάρτη είναι ένα πολύ αξιόλογο διήμερο, θα έχουμε ιδέες για το πως να λύσουμε προβλήματα μας. Τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα μας, τα οικονομικά μας, οι λύσεις αυτές είτε θα είναι δικές μας, είτε θα προκύψουν από μια συμβουλή.

Τετάρτη με Παρασκευή είναι ένα πολύ χαρούμενο και αισιόδοξο τριήμερο, να συναντηθούμε με πρόσωπα, παρέες ή συγγενικά μας άτομα, θα περάσουμε πολύ όμορφες στιγμές, που θα μας ανεβάσουν πολύ τη διάθεσή μας. Ενώ το Σαββατοκύριακο έως και την Δευτέρα 22 Αυγούστου, εδώ θέλει λίγο προσοχή, διότι υπάρχει έντονη η παραγωγή ψευδών ειδήσεων και πληροφοριών. Υπάρχει ένα παρασκήνιο στο οποίο θα πρέπει να μην πάρουμε τοις μετρητοίς ότι ακούμε, και ίσως η διαίσθηση ή το ένστικτό μας να μην είναι σωστό και να αυταπατηθούμε.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ