Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λαμία: Αστυνομικός επιτέθηκε σε νοσηλεύτριες και απειλούσε να κάψει το νοσοκομείο

Ένας αστυνομικός, συνοδός ασθενούς της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου της Λαμίας, επιτέθηκε βίαια σε νοσηλεύτριες ενώ απείλησε ότι θα κάψει το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του LamiaReport, το επεισόδιο άρχισε λίγο πριν την αλλαγή της βραδινής βάρδιας την Πέμπτη. Οι νοσηλεύτριες υπηρεσίας ενημερώθηκαν από συνοδό ασθενή ότι ο 44χρονος ήταν σε ένα μπαλκόνι κι έβριζε. Όταν πήγαν να δουν τι συνέβη,ο 44χρονος μόλις τις είδε τις έβρισε και απείλησε ότι θα κάψει το νοσοκομείο.

Όταν ερωτήθηκε τι συμβαίνει, ο 44χρονος, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, ζήτησε να αλλαχθεί ο ουροσυλλέκτης του πατέρα του, ενώ συνέχισε να βρίζει φωνάζοντας. Στη σύσταση της νοσηλεύτριας να μη φωνάζει, ετης πέταξε στο πρόσωπο φάκελο με έγγραφα και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους.

Μετά έκλεισε τις πόρτες της κλινικής. Η νοσηλεύτρια άνοιξε την πόρτα και τότε δέχτηκε βίαιη επίθεση αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο, βγάζοντας της την μάσκα και σπάζοντάς της τα γυαλιά που φορούσε. Στη συνέχεια την έριξε κάτω κι άρχισε να την κλωτσάει.Συνάδελφός της που προσπάθησε να τη βοηθήσει, δέχτηκε κι εκείνη δύο κλωτσιές στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι.

Μέχρι να έρθει Security, το υπόλοιπο προσωπικό και η αστυνομία, ο 44χρονος είχε βγει στο μπαλκόνι κλείνοντας πίσω του τις μπαλκονόπορτες. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον βγάλουν και στη συνέχεια συνελήφθη. Οι άτυχες νοσηλεύτριες μετέβησαν στα Επείγοντα προκειμένου να εξεταστούν, η μία μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί με τραυματιοφορέα. Ο 44χρονος μετά και από αίτημα συγγενικών του προσώπων θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Πηγή:huffingtonpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2024 Χριστός Ανέστη! Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Κριού, συναντώντας τον Β. Δεσμό, φέρνοντας δράση, περιπέτεια, αυθορμητισμό αλλά και ευκαιρίες...