Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 4 έως 10/7/2022 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 4 ως 10 Ιουλίου 2022.

Είναι μια εβδομάδα έχει πολλά καλά στοιχεία, προσφέρεται για να ανανέωση και διασκέδαση αλλά είναι επίσης και μια καλή χρονική στιγμή στην οποία προετοιμαζόμαστε για κάποιες δύσκολες στιγμές που θα έρθουν τον Αύγουστο. Το μήνυμα που μας δίνει ο κος Ντούβλης είναι να έχουμε αυτοέλεγχο, δηλαδή έχουμε μια εγκράτεια στον τρόπο που ζητάμε να γίνουν τα πράγματα. Η τάση της εβδομάδας είναι κάπως να διεκδικούμε με θάρρος και πυγμή τα θέλω, τις επιθυμίες και τα δικαιώματα μας, όμως αν δεν έχουμε έλεγχο μπορεί αυτό να μας φέρει σε σύγκρουση.

‘Ενα άλλο που θα μας απασχολήσει την εβδομάδα αυτή, είναι κάποια θέματα που θα προκύψουν στον οικογενειακό μας κύκλο ή στο σπίτι μας, να μην μας επιτρέψουν όλα αυτά να έχουμε σωστή κρίση. Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε μια υπεραισιοδοξία στην λήψη αποφάσεων για θέματα που μας απασχολούν αλλά, χρειάζεται ένα μέτρο το έχουμε σε όλα. Ένα άλλο που θα συμβεί στο Σαββατοκύριακο είναι να μπούμε σε μια ομάδα ή σε έναν σύνολο ανθρώπων με τους οποίους έχουμε τις ίδιες απόψεις και στόχους.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 4 ως 10/7/2022

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ