Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2022 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Ιούλιο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που μπορεί να ξεκινήσει λίγο ανατρεπτικά για εσένα καθώς ο Άρης λίγο πριν φύγει από το ζώδιό σου θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη επηρεάζει περισσότερο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, όμως αυτά είναι πολύ πιθανό να μεταφερθούν και στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε να μεταφέρεις την ένταση της δουλειάς σε μια συνάντηση με το σύντροφό σου, καθώς αυτό θα μπορούσε να ανοίξει άλλο ένα πεδίο εντάσεων στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων έως τις 17/7, από αυτή τη θέση Αφροδίτη είναι φιλική προς εσένα και καταδεικνύει πως τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα θα υπάρχουν ευκαιρίες για εσένα που είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Η επικοινωνία, το έξυπνο χιούμορ και το φλερτ θα αποτελέσουν τα «κλειδιά» των αισθηματικών προσεγγίσεων για το μήνα Ιούλιο.

Ένα θετικό γεγονός για εσένα είναι πως στις 5/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και έτσι ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων που είχε διαταραχθεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα -όσο Άρης ήταν στο ζώδιό σου- θα αρχίσει να δίνει θετικά δείγματα και σημάδια σταθεροποίησης. Αν είχες κάνει μία γνωριμία το προηγούμενο διάστημα η οποία σε έχει «παιδέψει» φαίνεται πως μέσα σε αυτό το μήνα θα δείξει ακριβώς πως θα εξελιχθεί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και υπήρξαν αρκετές αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, αυτές φαίνεται πως θα μειωθούν αισθητά μετά τις 5/7, κυρίως αν αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Στις 18/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα της θέση θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο το να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή να βρεις το «λιμάνι» σου. Αν έχεις βρει το ταίρι σου οι στιγμές που θα περνάτε μαζί θα είναι ολοένα και περισσότερες, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας αλλαγών και ανακατατάξεων για εσένα, ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου στις 5/7 και από τη νέα του θέση θα δημιουργεί κινητικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μπορεί να νιώθεις αρκετά συχνά πως το ταίρι σου σε εκνευρίζει ή προσπαθεί να σε εκνευρίσει, όμως ο Άρης «πάνω από το κεφάλι σου» είναι ούτως ή άλλως ικανός να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και ένταση ακόμα και χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί προσπάθησε να αποφύγεις τις προστριβές, καθώς θα είναι δύσκολο να διευθετηθούν και να επανέλθει ένα καλό κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι και τις 17/7 στο ζώδιο των Διδύμων, σε μία θέση που σου προκαλεί εσωστρέφεια, πολλές σκέψεις και ανησυχία, η οποία πολύ συχνά θα εκφράζεται μέσω των κινήσεων και των αποφάσεων σου. Από τις 18/7 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου θα βελτιωθεί η διάθεση σου, καθώς από τη νέα της θέση η Αφροδίτη μπορεί να φέρει κάποιες γνωριμίες μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ πιο βοηθητική για εσένα, ιδιαίτερα αν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες. Οι τρεις τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι αρκετά ανατρεπτικές καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, θα φέρει ξαφνικές αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 17/7 και θα βελτιώνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις σε μία αισθηματική σου υπόθεση, οι οποίες θα είναι προς όφελος σου και μέσα σε αυτό το μήνα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα σχέση ή να υπάρξει μια σημαντική γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο. Από τις 18/7 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου τα συναισθήματα θα δώσουν δυναμικό παρόν στις σκέψεις, τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση είναι πιθανό να δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με κάποιες επιλογές ή κάποιες αποφάσεις που πήρες το προηγούμενο διάστημα για την προσωπική σου ζωή.

Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και να μην αναλώνεις χρόνο σε σενάρια που μπορεί να γίνουν -μπορεί όμως και όχι- παρά μόνο στα δεδομένα που υπάρχουν πραγματικά σε μία σχέση ή σε μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό του μήνα θα έχει περισσότερη εξωστρέφεια και διάθεση για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου, να δείτε φίλους σας, να πάρετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες και αν μπορείτε να κάνετε και μια εκδρομή. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να υπάρξουν περισσότερες έννοιες -ιδιαίτερα σε σχέση με τον οικονομικό τομέα- κάτι που θα αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα για σχέδια, μετακινήσεις και ταξίδια. Αν υπάρχει καλή διάθεση σίγουρα θα υπάρξει τρόπος να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου, να «συλλέξετε» όμορφες στιγμές χωρίς να χρειαστεί το ταμείο να βγει μείον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει με ένταση για εσένα, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα από τις πρώτες ημέρες του, καθώς μετά θα εξελιχθεί πολύ καλά για την προσωπική σου ζωή. Τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ένταση σε συναντήσεις και συζητήσεις, ιδιαίτερα αν πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων θέματα τα οποία αποτελούν ούτως ή άλλως «κόκκινο πανί» για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι πρώτες ημέρες του μήνα χρειάζονται προσοχή ώστε να μην δημιουργήσουν πεδίο αντιπαραθέσεων μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, καθώς μια διαφωνία μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Από τις 5/7 που ο Άρης θα περάσει σε ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα -τον Ταύρο- θα ενισχύσει την ενέργεια σου, κάτι που θα σε φέρνει πιο συχνά σε επαφή με φίλους και συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες, κάτι που με τη σειρά του ενισχύει το σενάριο να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Το καλύτερο διάστημα γι’ αυτό το μήνα ξεκινά στις 18/7 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου. Αν είσαι ελεύθερος από τότε και για ένα μήνα περίπου θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο, καθώς φαίνεται πως οι γνωριμίες και οι επαφές με νέα πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους. Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ίσως να υπάρξει και μία ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που δεν περίμενες να δεις, πολύ πιθανό αυτό το πρόσωπο να είναι «παλιός γνωστός» ή να υπήρξε ένα αισθηματικό ίδιο κατά το παρελθόν. Να θυμάσαι πως οι τελευταίες ημέρες του μήνα κρύβουν εκπλήξεις για εσένα.

ΛΕΩΝ
Λέων μου ο Ιούλιος είναι ένας απαιτητικός μήνας που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις, οι οποίες θα σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο, με αποτέλεσμα να μην σου αφήσουν το χρόνο που θα ήθελες για να χαλαρώσεις και να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή. Από τις 5/7 που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και είναι πολύ πιθανό να έχει και αρκετές έννοιες σχετικά με τον επαγγελματικό τομέα. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει τη σχέση σου και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο, όμως το καλό νέο είναι πως η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 17/7 θα δίνει στιγμές ανάσας και χαλάρωσης, ακόμα κι αν αυτές δεν είναι πολλές θα είναι όμως πολύ σημαντικές. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να την κρατήσεις μακριά από θέματα τα οποία σου δημιουργούν ένταση αλλά δεν προέρχονται από αυτή αλλά από άλλους τομείς, όπως είναι ο εργασιακός ή τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Αυτό είναι κάτι που θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή σε περίπτωση που μοιράζεσαι το ίδιο επαγγελματικό αντικείμενο με το σύντροφό σου, καθώς οι διενέξεις με αφορμή ζητήματα της δουλειάς φαίνεται πως θα είναι αρκετές. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να δεις κάποια ζητήματα που αφορούν μία προσωπική γνωριμία, να βγεις ένα ραντεβού ή να έχεις κάποιες συναντήσεις οι οποίες θα αποτελέσουν το διάλειμμα από την καθημερινότητα σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 28/7 μπορεί να φέρει κάτι πολύ καλό σε προσωπικό επίπεδο, πολύ πιθανό να είναι μία γνωριμία η οποία θα κάνεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και θα σε συναρπάσει με τον τρόπο σκέψης αλλά και τις γνώσεις του. Κάτι νέο, απροσδόκητο και πολύ πιθανά ανατρεπτικό, φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας σχετικά ουδέτερος για εσένα με περισσότερες ευκαιρίες για να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να κάνεις διακοπές και να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, κατά το δεύτερο μισό του. Οι πρώτες ημέρες μπορεί να έχουν αρκετές υποχρεώσεις, κάτι που δεν θα σου αφήσει χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 θα αρχίσεις να νιώθεις έντονα την ανάγκη να τ’ αφήσεις όλα και να κάνεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος με τους φίλους σου. Αυτό το σχέδιο έχει περισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθεί μετά τις 18/7 που η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιο του Καρκίνου και θα ευνοεί μετακινήσεις, συναντήσεις, επαφές και οτιδήποτε σχετίζεται με πράγματα που σε κάνουν να περνάς καλά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την παρουσία της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο που ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις, φαίνεται πως θα υπάρξουν γνωριμίες οι οποίες θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον, μάλιστα ίσως να είναι περισσότερες από μία και η επιλογή να είναι δύσκολη υπόθεση. Αυτές οι γνωριμίες φαίνεται πως θα γίνουν κατά τη διάρκεια κοινωνικών επαφών, φιλικών συγκεντρώσεων αλλά πολύ πιθανό να γίνουν και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που θα κάνεις είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα είναι οι μετακινήσεις σου, καθώς θα υπάρχει αρκετή βιασύνη.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου τον Ιούλιο η προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσει κυρίως κατά το πρώτο μισό του καθώς μετά τις 5/7 φαίνεται πως θα υπάρχουν και ευκαιρίες για βελτίωση είτε μίας σχέσης είτε μίας γνωριμίας που έχεις κάνει. Δύο πολύ θετικά νέα για εσένα αυτό το μήνα είναι πως αφενός ο Άρης θα φύγει από τον Κριό που μέχρι στιγμής είχε δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφετέρου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που σε ευνοεί τους Διδύμους μέχρι της 17/7. Αυτό καθιστά τον Ιούλιο πολύ καλύτερο για την διευθέτηση αισθηματικών υποθέσεων, για συζητήσεις αλλά και για προσωπικές συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και «συγκινήσεις» στην προσωπική σου ζωή.

Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση και έχεις κάποια σχέδια με το σύντροφό σου άφησε τις πρώτες τρεις με τέσσερις ημέρες αυτού του μήνα να περάσουν -καθώς η δυσαρμονική όψη του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις- και μετά αφιέρωσε χρόνο στο να κάνετε πράγματα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Από τις 18/7 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου θα ξεκινήσει να διάστημα που θα φέρει στο προσκήνιο τα επαγγελματικά και αυτά θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο από τα προσωπικά. Βέβαια – αν είσαι ελεύθερος- δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο ενδιαφέρον το οποίο μπορεί να ξεκινήσει σε μία επαγγελματική συνάντηση, δείχνοντας πως μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις και γνωριμίες εκεί που δεν το περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου ο Ιούλιος θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει αντιληπτό από τις πρώτες κιόλας ημέρες του. Στις 5/7 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου -δηλαδή θα βρίσκεται απέναντί σου- και για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα «δοκιμάζει» σχέσεις συνεργασίες. Ο Άρης όπου βρίσκεται συνηθίζει να δημιουργεί ένταση και στο τέλος του μήνα, που θα κάνει και μία σύνοδο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία βρίσκονται «κάτω από το χαλάκι». Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και δεν υπάρχουν σημαντικά θέματα προς διευθέτηση σε αυτήν, φαίνεται πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που βάζει ο Άρης, αν και ίσως να υπάρχουν μέσα σε αυτό το μήνα λίγες αντιπαραθέσεις. Από τις 18/7 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου θα έχεις ένα σύμμαχο, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα και θα «λειαίνει» οποιαδήποτε ένταση μπορεί να δημιουργηθεί στην προσωπική σου ζωή.

Σε γενικές γραμμές ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που χρειάζεται προσοχή καθώς κάποιες αντιπαραθέσεις θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια αλλά να θυμάσαι ότι μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο τρόπος που θα τις διαχειριστείς εσύ.Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα είναι περισσότερο απαιτητικό καθώς μπορεί να φέρει κάποια σκαμπανεβάσματα σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει ή να δημιουργεί ένταση σε συζητήσεις και συναντήσεις. Από τις 18/7 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε φιλικό σου ζώδιο θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες και μεγαλύτερη διάθεση για να βγεις, να συναντηθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, να πάρεις μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες και δεν αποκλείεται η επαφή σου με τους άλλους να αποτελέσει την αιτία για μία γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που για εσένα μπορεί να μην έχει ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα, όμως δεν θα είναι εντελώς χαλαρός και εξωστρεφής, κάτι που θα επηρεάσει επαφές και συζητήσεις. Στις 5/7 ο Άρης φεύγει από το ζώδιο του Κριού και περνά στον Ταύρο, μία θέση που δεν θα «προμοτάρει» τόσο τις ενέργειες και τις κινήσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή, καθώς θα φέρει αρκετά ζητήματα της καθημερινότητας στο προσκήνιο και θα σε «αναγκάσει» να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε αυτά. Όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων (μέχρι τις 17/7) θα υπάρχουν ευκαιρίες για συναντήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις μία γνωριμία μέσα στο «τρέξιμο» των ημερών. Από τις 18/7 που θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου θα δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας το οποίο θα επηρεάσει και τις αποφάσεις σου σχετικά με μία σχέση ή μία γνωριμία.

Από τις 23/7 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πώς θα υπάρξει κάτι που θα σε οδηγήσει να πάρεις τα πάνω σου, πολύ πιθανόν να μπορέσεις να κάνεις ένα ταξίδι που ήθελες ή να προκύψει ένα ταξίδι-πρόσκληση από φίλους, ξαφνικά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 μπορεί να φέρει κάτι πολύ καλό για εσένα που είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και ένα νέο έρωτα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο δεκαπενθήμερο αυτού του μήνα θα δώσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σου, παρά το γεγονός πως θα υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου. Μετά θα υπάρξουν κάποιες ημέρες που φαίνεται πως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα πάρουν τη ανιούσα και δεν θα σου αφήσουν ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση για πολλά πράγματα. Να θυμάσαι πως αυτό θα κρατήσει λίγο, καθώς από τις 23/7 και μετά φαίνεται πως θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα είναι καλό για να πάρεις το ταίρι σου, να κάνετε διακοπές ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει με ένταση καθώς ο Άρης λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι πρώτες πέντε ημέρες του μήνα είναι σημαντικές, καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μία αντιπαράθεση με το σύντροφό σου, η οποία όμως δεν θα μείνει απλή αντιπαράθεση αλλά μπορεί να φέρει ακόμα και ρήξη μεταξύ σας. Από τις 5/7 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου -ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα- η ένταση θα αρχίσει να καταλαγιάζει και να δίνει τη θέση της σε σκέψεις σχετικά με το υπόλοιπο του καλοκαιριού και την ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα χωρίς εντάσεις και προστριβές. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων έως τις 17/7 θα σου «υπενθυμίζει» κάποιες δουλειές, οι οποίες θα σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα, όμως με την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/7 τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά.

Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση συνηγορεί σε πολύ όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή και ευκαιρίες για να βελτιώσεις μία σχέση που έχεις, καθώς θα τονίσει τη συντροφικότητα και τα συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος μία πολύ καλή περίοδος για εσένα θα ξεκινήσει στις 18/7 καθώς τότε φαίνεται πως θα έχεις ξεμπερδέψει με ένα σημαντικό όγκο εργασιών και υποχρεώσεων, κάτι που θα κάνει τη διάθεσή σου να ανέβει κατακόρυφα, γιατί θα αρχίσεις να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στην επικοινωνία και τις επαφές με κόσμο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία σχέση με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει το προηγούμενο διάστημα ή να γίνει μία νέα γνωριμία η οποία θα σε απασχολήσει πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιούλιος θα φέρει κινητικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πιθανό να ανοίξει και ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου ο Ιούλιος θα ξεκινήσει για εσένα με σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη μιας αισθηματικής γνωριμίας ή μιας σχέσης. Από τις 5/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, ένα ζώδιο που είναι κόντρα σε εσένα και μπορεί να νιώσεις πως θα αρχίσουν να προκύπτουν περισσότεροι λόγοι αντιπαραθέσεων με το σύντροφό σου. Αν μένετε κάτω από την ίδια στέγη δώσε προσοχή στα ζητήματα του σπιτιού καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Το καλό νέο είναι πως η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 17/7 και θα σου δίνει «χείρα βοηθείας», κάτι που σημαίνει πως οι διαφωνίες θα «σώζονται» την τελευταία στιγμή και δεν θα προκαλούν αξεπέραστα προβλήματα, παρά το γεγονός πως θα υπάρχει ένα κλίμα που θα είναι τεταμένο.

Από τις 18/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην την αφήσεις να παρασυρθεί από την καθημερινή ρουτίνα, αλλά φρόντισε να κάνεις μικρές, «τονωτικές ενέσεις» σε αυτήν, όπως μία βόλτα σε αγαπημένο προορισμό ή μια δραστηριότητα που αρέσει εξίσου σε εσένα αλλά και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να βγεις έξω, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις, πολύ πιθανό να προκύψει και μια αισθηματική περιπέτεια. Από τις 23/7 που θα περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα θα τονίσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις μία νέα σχέση. Να θυμάσαι πως ο Ιούλιος είναι ένας ανατρεπτικός μήνας και θα έχει εκπλήξεις, μέχρι και την τελευταία ημέρα του.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ μου ο Ιούλιος γενικά είναι ένας αρκετά απαιτητικός μήνας όμως ειδικά -για εσένα- φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο, καθώς θα υπάρχουν ευκαιρίες να περάσεις μέσα από «συμπληγάδες πέτρες» και να βγεις αλώβητος. Στις 5/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου -ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα- και θα αυξήσει τις μετακινήσεις, τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις. Μέσα από τον κύκλο των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία η οποία θα σου δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα και θα σε βάλει στη διαδικασία να φλερτάρεις. Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 5/7 το φλερτ φαίνεται πως θα είναι το δυνατό σου σημείο αυτό το μήνα και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για αυτό. Βέβαια το καλύτερο διάστημα για εσένα ξεκινά στις 18/7 -τότε θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου- και μπορεί να φέρει μία γνωριμία η οποία θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ένας νέος έρωτας είναι πάρα πολύ πιθανό, αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς μπορεί να γίνουν αφορμή για αντιπαραθέσεις, οι οποίες αν ξεκινήσουν δεν θα σταματήσουν τόσο εύκολα. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου, αλλά θα υπάρξουν και ευκαιρίες για να κάνετε ένα ταξίδι ακόμα κι αν αυτό κανονιστεί την τελευταία στιγμή. Η διάθεσή σου αυτό το μήνα φαίνεται πως θα είναι καλή, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποια γεγονότα γύρω σου τα οποία θα σου δημιουργούν στιγμές έντασης, όμως αυτές δεν θα είναι ικανές να σε καταβάλουν.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ