Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 20 ως 26/6/2022 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 20 ως 26 Ιουνίου 2022.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 20 ως 26/6/2022

Είναι μια θετική εβδομάδα η οποία δεν έχει αρνητικά γεγονότα, τα προσωπικά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας από εμάς θα υπάρχουν αλλά δεν θα συμβεί κάτι επιπλέον και να μας επιβαρύνει ακόμη πιο πολύ. Δευτέρα με Τρίτη θα υπάρχει σωστή κρίση, θα υπάρχει κάτι σαν διαύγεια στα πράγματα, με αποτέλεσμα να μπορούμε να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Επίσης, Δευτέρα με Τετάρτη θα υπάρχει η διάθεση να σμίξουμε και να έρθουμε κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

 

Από την Πέμπτη και για έναν μήνα περίπου θα καταλάβουμε την αξία της επικοινωνίας και διαπιστώσουμε πόσο σημαντική είναι αυτή. Είναι ευκαιρία να μιλήσουμε, να ακούσουμε και να εκφραστούμε, να ανοιχτούμε και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά.

Από την Κυριακή μέχρι την επόμενη εβδομάδα υπάρχουν ευκαιρίες μέσα από κόπο και εργασία και πρόγραμμα να καταφέρουμε να έχουμε ένα καλό πρόγραμμα και θετικές εξελίξεις μέσα από συστηματική εργασία να επιτύχουμε πολλά. Ενώ αν συμβεί κάτι, αν εμφανιστεί κάποιο εμπόδιο καλό είναι να μην πιέσουμε καμία κατάσταση μιας και θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας “το κάθε εμπόδιο για καλό”.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 118 Η αποκάλυψη του εγκλήματος του Μαθιού εξακολουθεί να συνταράσσει τη Μαρίνα,...