Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137

Η Δρόσω δίνει την πολυπόθητη απάντηση στον Κωνσταντή. Παρά τα όσα συνέβησαν, αποφασίζει να τον συγχωρέσει και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους. Ίσως με τον γάμο μας, ξορκίσουμε το κακό, εξομολογείται η Δρόσω στον Κωνσταντή και βυθίζεται στην αγκαλιά του. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137 (VIDEO)

Ο Δούκας αντιμετωπίζει την οργή της Πηνελόπης ενώ η Μυρσίνη βλέπει πως έχασε και την κόρη της. Κι ενώ πλησιάζει η ώρα του γάμου, ο Ακύλας βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασης του… ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137 (VIDEO)

Ο Πέτρος με τον Ζάχο παρακολουθούν τον Χρήστο και προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδια του. Πρέπει να τον σταματήσουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή, λέει ο ένας στον άλλον…

Το video αναμένεται να ανέβει από τον ΑΝΤ1 Ελέγξτε ΕΔΩ

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟY

134 ΕΔΩ
135 ΕΔΩ
136 ΕΔΩ
138 ΕΔΩ
139-140 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Χριστός Ανέστη! Το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάζει τις ψυχές όλων μας και να φέρνει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Χρόνια...