Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ELIF: Η Φιντάν χτυπά τη Μελέκ! Μεταφέρεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία

Τι θα δούμε σήμερα στο νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

Ο Μαχίρ στέλνει στην Ελίφ ένα τηλέφωνο με την Ασλί. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη που θα μιλήσει με τη μητέρα της. Η Τσιτέκ και Η Γκαρίς βοηθούν τη Μελέκ για άλλη μια φορά και εκείνη τηλεφωνεί στην Ελίφ. Αλλά δυστυχώς η Φιντάν πιάνει τη Μελέκ ενώ μιλάει με την Ελίφ στο τηλέφωνο. Κατά τη διάρκεια του καυγά τους, η Φιντάν σπρώχνει τη Μελέκ με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της.

Η Μελέκ έχει εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Φιντάν ανησυχεί καθώς ο Κιγιμέτ της είχε πει να μην τη σκοτώσει πριν της κάνει τη ζωή αφόρητη. Η Φιντάν τηλεφωνεί στην Κιγιμέτ και της εξηγεί τι συνέβη.

Η Κιγιμέτ είναι χαρούμενη με τα άσχημα νέα για τη Μελέκ. Στη συνέχεια η Κιγιμέτ βρίσκει την Ελίφ να έχει στα χέρια της το τηλέφωνο και το σπάει. Η Ελίφ χάνει την ελπίδα της για άλλη μια φορά ενώ ανακαλύπτει ότι ο Μαχίρ είναι αυτός που της έστειλε το τηλέφωνο. Ο Μαχίρ και η Ασλί μαθαίνουν ότι η Μελέκ νοσηλεύεται και νιώθουν απόγνωση όταν μαθαίνουν τα νέα για την κατάσταση της υγείας της.

Μια αγωνιώδης αναμονή ξεκινά στο νοσοκομείο ενώ η Ελίφ κλαίει μόνη της στην έπαυλη επειδή της λείπει η μητέρα της, χωρίς να γνωρίζει τι της έχει συμβεί. Ο Λεβέντ θάβει την αγάπη του για τη Χουμεϊρά στην καρδιά του και αποφασίζει να εγκαταλείψει τη δουλειά του στην έπαυλη. Η Χουμεϊρά νιώθει απογοητευμένη και πληγωμένη για άλλη μια φορά…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Η Μελέκ θέλει να μάθει τι έκανε η Κιγιμέτ στην Ελίφ. Ο Μαχίρ μαθαίνει για τον κίνδυνο που αποτελεί για τη Μελέκ η Κιγιμέτ και η Φιντάν. Ο Μαχίρ πηγαίνει στη συνέχεια να δει τη μητέρα του και τσακώνονται. Η Κιγιμέτ τρομοκρατεί με ύπουλο τρόπο την Ελίφ χωρίς να καταλάβει κάτι ο Μαχίρ, ο οποίος όμως προσπαθεί να βοηθήσει το κoριτσάκι και τη Μελέκ με τη συμμετοχή της Ασλί. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ ρωτούν για το tablet με το οποίο παίζει ο Εμιρχάν και εκείνος λέει ένα ψέμα…

 

Η Ζουλιντέ, όμως, μαθαίνει την αλήθεια και απαιτεί ο Εμιρχάν να δώσει πίσω το tablet. Ο Εμιρχάν το τυλίγει στην αγκαλιά του και κλαίει. Ο Εμιρχάν πηγαίνει στον Τουφάν. Όταν μιλάνε, ο Εμιρχάν αναφέρει τον Σαφάκ ως «μπαμπά μου» και ο Τουφάν εκνευρίζεται. Στρέφει τον Εμιρχάν κατά του Σαφάκ. Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ ετοιμάζουν πρωινό.

Το τηλέφωνο της Χουμεϊρά χτυπάει και μαθαίνει πως ο Ταρίκ είναι νεκρός. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο θερμοκήπιο για να ηρεμήσει και να αποδεχθεί πως ο πρώην σύζυγός της πέθανε. Ο Κερέμ ενημερώνεται και εκείνος για τον θάνατο του Ταρίκ και στηρίζει την αδελφή του..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 92 Η Βάσω βλέπει τον Άγγελο με την Ευγενία και ζητάει να μάθει αν...