Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ

Επεισόδιο 43

Ο Αντώνης με τον Ιάσονα έρχονται σε ρήξη στο κέντρο απεξάρτησης, γεγονός που ταράζει την οικογένεια, την ώρα που η Δάφνη θέλει να δημοσιεύσει ένα βιβλίο για να βρει τη Σοφία. Ο Μιχάλης επιστρέφει από την Ιταλία για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του που έχει δηλητηριαστεί από φυτοφάρμακα.ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43 (VIDEO)

 

Η Έλενα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Μιχάλη και τη Λουίζα σε απόσταση ενώ και οι δυο τους δεν μπορούν να πάψουν να σκέφτονται αυτό που συνέβη μεταξύ τους στην Ιταλία. Ο Σπύρος τους υποπτεύεται και θέλει και αυτός πάση θυσία να τους κρατήσει μακριά. Ο Μίλτος βρίσκεται στη μέση με τον Σπύρο να τον πιέζει να παρακολουθεί συνεχώς τον Μιχάλη και τον Αντώνη να θέλει να τον χρηματίσει για να δουλέψει για αυτόν.
Η Κέλλυ αποφασίζει να φύγει για Αθήνα καθώς το χάσμα μεταξύ αυτής και του Χρήστου μοιάζει αγεφύρωτο. Ο Σταύρος, που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Νόρα, παρεξηγείται από την Κορίνα. Η Λουίζα συναντά τον Μιχάλη που της αποκαλύπτει ότι έχει βρει τον τρόπο να μάθουν μαζί την αλήθεια για τα αίτια της δολοφονίας του Αλέξανδρου Κεχαγιά. ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

38 ΕΔΩ

39 ΕΔΩ

40 ΕΔΩ

41 ΕΔΩ

42 ΕΔΩ

44-45 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ