Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μητσοτάκης – Πόθεν Έσχες: Στα ύψη η πολιτική κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με ανταλλαγή ανακοινώσεων

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο και η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με αφορμή τα δημοσιεύματα για το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με συνεχή ανταλλαγή ανακοινώσεων ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Documentο για το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Σε συνέχεια των χθεσινών ανακοινώσεων μετά το κυριακάτικο ρεπορτάζ της εφημερίδας η κόντρα συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα με τα δύο κόμματα να ανταλλάσουν πυρά εκατέρωθεν.

Αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε ευθέως προς τον πρωθυπουργό και σε ραδιοφωνική συνέντευξη δήλωσε ότι είναι ατιμωτικό να ψεύδεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης επειδή παρανόμησε στο «πόθεν έσχες» του.

Στη συνέχεια το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε σε έντονο ύφος κατηγορώντας προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας «είσαι το ίδιο πρόσωπο με Βαξεβάνη και Πολάκη», για να έρθει νέα απάντηση από την αξιωματική αντιπολίτευση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να θέτει προς τη Νέα Δημοκρατία το ερώτημα, «για πόσο θα λέει ψέματα ο κ. Μητσοτάκης στους φορολογούμενους;»

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου: «Για πόσο θα λέει ψέματα ο κ. Μητσοτάκης στους φορολογούμενους για να κρύψει την παρανομία του;»

«Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να μοιράζει και φωτογραφικά άλμπουμ από όταν ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών εάν θέλει, αλλά αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωσή του να απαντήσει:

Είναι αληθής ή όχι η υπογραφή της συζύγου του στα επίσημα έγγραφα από τις γαλλικές αρμόδιες Αρχές;

Τα επίσημα αυτά έγγραφα επιβεβαιώνουν πως δηλώνει ψευδές πόθεν έσχες και κρύβει γαλλική εταιρία από το 2016.

Αν τα έγγραφα είναι πλαστά να προσφύγει δικαστικά άμεσα εναντίον των Αρχών που τα συνέταξαν.

Αν είναι αληθή, τότε απλά συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα και να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.

Για πόσο όμως θα λέει ψέματα στους Έλληνες φορολογούμενους για να κρύψει την παρανομία του;

Και τέλος, μετά τα οργισμένα τηλεφωνήματα στα κανάλια για να εξαφανίσουν την παρανομία του αναρωτιόμαστε, πόσο πιο χαμηλά θα πέσει;»

Απάντηση Μαξίμου σε Τσίπρα για το «πόθεν έσχες» Μητσοτάκη: Είσαι το ίδιο πρόσωπο με Βαξεβάνη και Πολάκη

Στην επίθεση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό για το πόθεν έσχες του απάντησε, με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του» και «πόλεμο λάσπης». Επιπλέον στην ανακοίνωση του Μαξίμου επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες και γίνεται αναφορά στον εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, καθώς και στις σχετικές αποκαλύψεις Καλογρίτσα. Το Μέγαρο Μαξίμου καταλήγει ότι «Τσίπρας – Πολάκης – Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο».

Πηγή: newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ