Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Survivor Spoiler Ατομική 10/5: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία;

Survivor spoiler ατομική 10/5: Εκτός από αγώνισμα ασυλίας έχουμε και αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Υπάρχει εκτίμηση για τον νικητή.

Survivor spoiler ατομική 10/5: Τα πάντα όλα για το Survivor. Εδώ είμαστε και για εσάς. Το Sportime είναι πάντα στις επάλξεις για να σας μεταφέρει αυτά που πρέπει να σας μεταφέρει. Να είστε ενήμεροι. Ειδικά για την ατομική ασυλία. Αυτό Survivor spoiler είναι από αυτά που αξίζουν τον κόπο να κάνουμε την εκτίμησή μας.

Το έχουμε αναφέρει και θα το λέμε συνεχώς. Δεν είναι αποτέλεσμα πληροφόρησης το συγκεκριμένο ποστάρισμα. Προκύπτει από την κοινή λογική κι από το γεγονός πως ξέρουμε κάποιους από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Αυτή η ατομική ασυλία έχει μεγαλύτερη αξία από οτιδήποτε άλλο. Ειδικά στην ομάδα που έχουν μείνει μόνο πέντε άτομα. Αναφερόμαστε στην μπλε. Διότι αυτή θα κληθεί απόψε να παίξει για την ατομική ασυλία. Βλέπουμε πολλά και διάφορα άλλωστε στο τρέιλερ του Survivor.

Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία;

 

Ο καλύτερος παίκτης στις ατομικές ασυλίες δεν είναι άλλος από τον Κόρο. Αυτό όμως δεν είναι αυτός που κερδίζει. Οι γυναίκες αυτή τη φορά έχουν λόγο να την κερδίσουν, αλλά έχει περάσει η… μπογιά τους. Δεν μπορούν. Ο Τζεημς δεν είναι σε θέση, άρα μένει ο Νίκος Μπάρτζης. Αυτός είναι κατά 99% ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έβρος: Σύλληψη οδηγού φορτηγού για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη οδηγός φορτηγού στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου. Κατά την είσοδο του αλλοδαπού οδηγού στη χώρα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο...