Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 122 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο β κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 122

Η θλίψη του Μιλτιάδη μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη θα βρει διέξοδο ξεσπώντας πάνω στο Δούκα καθώς ανακαλύπτουν ότι τους έχει ξεγελάσει. Η Ασημίνα είναι καταρρακωμένη μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ με τον Νικηφόρο έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας.

Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδερφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Ο Νικηφόρος απ’την άλλη βρίσκει απέναντι όλη την οικογένεια του, ακόμα και την Αγορίτσα, καθώς τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού.

Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της.

Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές τώρα που η Ασημίνα χωρίζει…

Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και το θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του…

Δείτε το video και ΕΔΩ  

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ

120 ΕΔΩ

121 ΕΔΩ

123 ΕΔΩ

124-125 ΕΔΩ

126-127 ΕΔΩ

128-129 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Βρεττός καλεί σε συνάντηση τον Σεραφετίνογλου… και τα πράγματα θα πάρουν πολύ γρήγορα, πολύ...