Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΕΞΑΨΗ – Spoiler: Οι Επιθέσεις Δολοφονίας και η Μυστηριώδης Εξαφάνιση

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς ΕΞΑΨΗ

Όσα θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς.

Οι απανωτές επιθέσεις δολοφονίας εναντίον της Βίκυς είναι φανερό πως δείχνουν πως κάποιος θέλει να της κλείσει το στόμα. Η Μαρίνα, όμως, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να κάνει κακό από εδώ και στο εξής στην αδελφή της. Γι’ αυτό φροντίζει να βρίσκεται πάντα κάποιος μαζί της στο νοσοκομείο. Ειδικά από τη στιγμή που επανήλθε από το κώμα. Η αστυνομικός είναι σίγουρη πως αυτός που θέλει να τη σκοτώ­σει θα επιστρέψει τώρα που έμαθε πως η Βί­κυ έχει συνέλθει.

Ο εφιάλτης, όμως, ξυπνάει τις επόμενες μέρες και η Μαρίνα περνάει τρα­γικές στιγμές. Η Βίκυ εξαφανίζεται μυστηριω­δώς, βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο. Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ή ποιος τη βοήθη­σε να φύγει.

Η Μαρίνα, όταν συνειδητοποιεί πως η αδελφή της λείπει, την αναζητά τρομοκρατημένη. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς κα­τάφερε να φύγει. Την ίδια στιγμή, ο Τζώρτζης συνεχίζει να βρίσκεται φυλακισμένος, αλλά όχι ανήμπορος. Ο ίδιος μέσα από τη φυλακή ορ­γανώνει τα σχέδιά του, ενώ οι δικοί του άν­θρωποι καταφέρνουν να υλοποιούν όσα θέλει ο πολιτικός. Από την άλλη, η Εβίτα πιέζει τον πατέρα της να ομολογήσει την αλήθεια σχετι­κά με τη φυλάκιση του, αλλά εκείνος συνεχίζει να της λέει δικαιολογίες.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η Βίκυ επιστρέφει βάζοντας τέλος στο μαρτύριο της Μαρίνας. Η κοπέλα κοιμάται, κα­θώς είναι εξαντλημένη, αλλά το επόμενο πρωί ξυπνάει χωρίς να έχει καμία μνήμη γύρω από τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας.

 

Η Μα­ρίνα, όμως, συνεχίζει να ανησυχεί. Και σαν να μην της έφτανε η υπόθεση της αδελφής της και η μυστηριώδης εξαφάνιση της. ο Μηνάς βάζει φιτιλιές στην κοπέλα για τον Κωστή και τη σχέ­ση του με την Εβίτα.

Κι ενώ οι μέρες περνούν, η Μαρίνα θεωρεί πως για να βοηθηθεί η Βί­κυ και να θυμηθεί όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ που δέχτηκε το χτύπημα από το αυτο­κίνητο που την έστειλε στο νοσοκομείο ίσως πρέπει να μεταφερθεί στον τόπο του εγκλή­ματος. Πράγματι, η Βίκυ επισκέπτεται το ση­μείο όπου συνέβη το τροχαίο προσπαθώντας να θυμηθεί το γεγονότα εκείνης της βραδιάς.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και όλες τις μνήμες που τις έρχονται διάσπαρτες στο μυαλό. Από την άλλη, ο Πέ­τρος ενημερώνει τον Τζώρτζη για κάθε εξέλι­ξη γύρω από την κατάσταση της Βίκυς.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ