Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89

Η Κατερίνα είναι πολύ θυμωμένη με τον Παναγή, δε τον συγχωρεί και ο Παναγής βρίσκει πολύ άδικη τη στάση της. Η Φιλιώ κρύβει από τον Παναγή το γράμμα που άφησε ο Παρασκευάς, θέλοντας να πιστεύει ότι δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα ακόμα κακόγουστο αστείο του. Όταν, όμως, μείνει μόνη και δει πως λείπει το διαβατήριό του, της κόβονται τα πόδια.

Η κόντρα της Καλλιόπης και της Βαρβάρας και τα πισώπλατα μαχαιρώματα για την προεδρία του συλλόγου καλά κρατούν, ενώ ο Ηλίας ως νέος πρόεδρος του χωριού κάνει μεγάλα σχέδια για τον Πλάτανο. Σχέδια που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο ήσυχο χωριουδάκι και κυρίως στις δουλειές της Μάρμως.

 

Η παλιά παρέα του Πλατάνου κάνει στην άκρη τους Αθηναίους και αποφασίζει να βγει μόνη της, αλλά το χωριό είναι μικρό και οι συναντήσεις αναπόφευκτες. Ο Βαγγέλας δοκιμάζει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο, προκειμένου να διώξει τον Στάθη από το χωριό. Η άφιξη του Μένιου (Τάσος Χαλκιάς) στον Πλάτανο, όχι μόνο θα λύσει όλες τις απορίες της Φιλιώς σχετικά με τη φυγή του αδερφού του, του Παρασκευά, αλλά θα ταράξει και όλο τον Πλάτανο…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

86 ΕΔΩ

87 ΕΔΩ

88 ΕΔΩ

90-91 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ