Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Άνδρας κακοποιημένης γυναίκας επιτίθεται για να σκοτώσει τον Βόσκαρη

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Εκπλήξεις και καρμικά χρέη έρχονται να «σμιλέψουν» τις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τον Δούκα να ζητά από τη Μυρσίνη διαζύγιο και τον Κωνσταντή να κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω. Η Ελένη έχει προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη και βασίζεται στη βοήθεια του εισαγγελέα, Γραμματικού.

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» ο Μάνος Βόσκαρης ετοιμάζεται να φύγει από το Διαφάνι. Η Μαρία Μαδούρου είναι μία από τις καταγγέλλουσες και ο άντρας της είναι ο Θανάσης, ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που έχει βιώσει η γυναίκα του στις φυλακές της Θεσσαλίας. Όταν τα μαθαίνει τρελαίνεται, βρίσκει τον Βόσκαρη και τον απειλεί.

Η ζωή του θα τεθεί σε κίνδυνο και ο Βόσκαρης δεν έχει φτάσει ποτέ τόσο κοντά στο θάνατο. Τρομοκρατείται και ζήτα από την αστυνομία να φύγει από το Διαφάνι και να φυγαδευτεί σε μυστική τοποθεσία. Ενημερώνει τη Σοφούλα η οποία αμφιταλαντεύεται για το αν θα τον ακολουθήσει, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. Το γεγονός βυθίζει σε υπηρεσία την Παγώνα και τον Τόλια σε θλίψη, αφού πιστεύουν ότι θα χάσουν για πάντα την κόρη τους.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ