Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η παγίδα και το μεγάλο μυστικό που αποκαλύπτεται

Ο Παύλος αποφασίζει να μην προειδοποιήσει τον Στέφανο για την άσχημη οικονομική καστάσταση του πατέρα της Τζένης, προκειμένου να τον εκτοπίσει από την διοίκηση της εταιρίας.

Παράλληλα, ο Μιχάλης ζητάει από την Αγγελική να παρατήσει την εκδίκηση, ενώ η Σοφία ξεκαθαρίζει στον Παύλο πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.


Ο Μιχάλης και η Αγγελική βρίσκονται στο ξενοδοχείο για να περάσουν το βράδυ μαζί αλλά τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή.

Και ενώ οι δυο τους μιλούν για το’ παρελθόν τους, η Κατερίνα στο σπίτι μιλάει στον Δημήτρη για την εγκυμοσύνη της.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος λογομαχεί με τον Χάρη, τον δικηγόρο της Σοφίας, όταν τον βρίσκει στο σπίτι της και εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι χωρίζουν οριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Ο Στέφανος μαθαίνει το έγκλημα των αδερφών του

Αυτό οδηγεί τον Παύλο να αντιδράσει σπασμωδικά προκειμένου να την εκδικηθεί. Το επόμενο πρωί, μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν από κοινού ώστε να την εξαναγκάσει να γυρίσει σ’ αυτόν.

Από την άλλη, η Αθηνά βλέπει την κατάσταση της να επιδεινώνεται και ο Στέφανος με τον Δημήτρη αρχίζουν να υποψιάζονται ότι η μητέρα τους δεν τους λέει την αλήθεια για την υγεία της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο σπίτι των Αργυρών, η μεγάλη επένδυση και η συνεργασία της οικογένειας με τον πατέρα της Τζένης δείχνει να προχωράει.

Ο Παύλος, όμως, οργανώνει την παγίδα που έχει στήσει στον Στέφανο. Δεν του αποκαλύπτει πως έμαθε πως η οικονομική κατάσταση του πατέρα της Τζένης είναι άσχημη, προκειμένου να επωφεληθεί εκείνος από την αποτυχία και την καταστροφή της επιχείρησής τους που θα έρθει μετά από την συμφωνία.

Ο Δημήτρης ανακαλύπτει το μυστικό της Αθηνάς

Η Κατερίνα επιμένει να μάθει την αλήθεια για την σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική πριν αποφασίσει να του εξομολογηθεί πώς περιμένει το παιδί του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Έρχεται η μεγάλη ανατροπή! Τι θα συμβεί με τη Δανάη

Παράλληλα, ο Στέφανος «πέφτει» πάνω στον Παύλο, τη Τζένη και την Αγγελική έξω από το σπίτι και ζητάει εξηγήσεις.

Ενώ το «παράνομο ζευγάρι» επιχειρεί να βρει μια δικαιολογία, η Αγγελική, προς έκπληξη του Παύλου και της Τζένης, τους καλύπτει. Αργότερα, όμως, η Τζένη επιμένει να πιστεύει ότι η Αγγελική τους παγίδεψε και αποκαλύφθηκε η απιστία του Παύλου στη Σοφία.

 

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης ανακαλύπτει το μυστικό της μητέρας του που αφορά την υγεία της και ξεσπάει στην Αγγελική που δεν του είπε τίποτα τόσο καιρό.

Αργότερα, η Δανάη κρυφακούει ένα καβγά της Τζένης και του Στέφανου και μαθαίνει έκπληκτη πως ο πατέρας της φιλήθηκε με την Αγγελική. Παράλληλα, η Ιωάννα προτρέπει τη Σοφία να βγει με τον Χάρη, ενώ ο Παύλος παρακολουθεί την εξέλιξη της συμφωνίας με τον Χανδρινό, σχεδιάζοντας να εκτοπίσει τον Στέφανο από την διοίκηση της εταιρείας. Η Αγγελική μαθαίνει τα σκοτεινά σχέδια του Παύλου για την επιχείρηση, ενώ ο Μιχάλης ξαφνιάζει την κοπέλα όταν της ζητάει να παρατήσει την εκδίκηση της.

Πηγή: mytv, gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 135 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 135 Το κοινόβιο των χίπηδων αντιδράει στην προοπτική ανέγερσης του μεγάλου ξενοδοχείου που φιλοδοξεί να χτίσει...