Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο εισαγγελέας που δικάζει τη Λενιώ αποκαλύπτει τις εξελίξεις της δίκης

Συγκλονίζουν τους τηλεθεατές οι εξελίξεις στη σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ με τη δίκη της Ελένης στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος.

Ένα από τα πρόσωπα που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα τελευταία επεισόδια είναι ασφαλώς ο εισαγγελέας που προτείνει την εκτέλεση της κατηγορούμενης σοκάροντας το κοινό.

Ο Συμεών Τσακίρης που υποδύεται τον εισαγγελέα στις Άγριες Μέλισσες μιλά αποκλειστικά και αποκαλύπτει τις διαφωνίες στο δικαστήριο που έχει με τη Λενιώ. Υπάρχουν μάρτυρες κλειδιά στη δίκη της Λενιώς δηλώνει ο ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλες εξελίξεις της σειράς.

Αναλυτικά είπε: «Πρότεινα την εσχάτη των ποινών για την Ελένη. Κατά τη γνώμη θεωρώ ότι ρόλος μου είναι ακριβοδίκαιος. Οι πρώτες μέρες για μένα στη σειρά ήταν δύσκολες, γιατί ήταν πολυπληθή τα γυρίσματα και είχα καιρό να παίξω στην τηλεόραση και ο ρυθμός των γυρισμάτων με δυσκόλεψε. Αλλά από την τρίτη ημέρα και μετά, που είχα κάποιες σκηνές πιο πριβέ στο γραφείο του εισαγγελέα, άρχισα να πιάνω τον ρυθμό. Με συγκίνησε η σκηνή που είχα με τον Γιώργο το Γάλλο, ο οποίος εισβάλλει ουσιαστικά στο γραφείο του εισαγγελέα για να ζητήσει τα ρέστα.»!

Δείτε το video και το spoiler που έδωσε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ