Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τι Φέρνει η Αντίθεση Ερμή με Κρόνο στις 3/8: Προβλέψεις Ζωδίων

Πως θα μας επηρεάσει η Αντίθεση Ερμή-Κρόνου; Διάβασε το παρακάτω άρθρο…

Η εβδομάδα μας ξεκινά κάπως δύσκολα, αφού την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου. βρίσκεται σε όψη Αντίθεσης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

Οι πλανήτες με επιβάλλον να προσγειωθούμε και να λογικευτούμε, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για ό,τι δυσκολία έρθει!

Τι να περιμένουμε:
-Ψυχρότητα
-Τάση για σκληρότητα στο λόγο
-Ανεξήγητες συμπεριφορές και γεγονότα
-Απογοητεύσεις από άτομα και καταστάσεις
-Αναποδιές σε μετακινήσεις

Τι πρέπει να κάνουμε;
-Να παραμείνουμε λογικοί και προσγειωμένοι
-Να βάλουμε γερές βάσεις στα όνειρα και τα οράματα μας
-Να είμαστε προετοιμασμένοι για δυσκολίες πρακτικές
-Να είμαστε ψύχραιμοι και λογικοί απέναντι στις αλλαγές
-Να προσέχουμε τις μετακινήσεις μας και κυρίως στην οδήγηση.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνεις το παρελθόν να σου δυσκολεύει τη ζωή και φρόντισε λίγο περισσότερο υπεύθυνα, θέματα οικογένειας και ακινήτων. Επαγγελματικά αλλάζει το σκηνικό, γκρεμίζοντας σου κάποια όνειρα αλλά δίνοντας σου νέες βάσεις για νέα προσγειωμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο κοινωνικός περίγυρος που μέχρι τώρα εμπιστευόσουν αποδεικνύεται αναξιόπιστος, οπότε κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου και κράτα δίπλα σου μόνο όσους για τους οποίους είσαι σίγουρος. Θα υπάρχουν απογοητεύσεις και αποτυχία κάποιων επιπόλαιων υπεραισιόδοξων στόχων, γι’ αυτό μείνε προσγειωμένος στις προσδοκίες σου και προσεχτικός σε θέματα ταξιδιών, εξωτερικού και σπουδών.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σε ένα οικονομικό ζήτημα που θα προκύψει πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να το χειριστείς συνετά. Ο ερωτικός τομέας φέρνει απογοητεύσεις, αφού κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις σου και επιθυμίες, διαψεύδονται τώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρόσεξε όλες τις επαφές, τις συζητήσεις και τις μετακινήσεις σου αλλά και την συντροφική ζωή. Προσπάθησε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος, υποψιασμένος με τους άλλους και προετοιμασμένος για αλλαγές που θα διαψεύσουν αυτά που ήξερες μέχρι τώρα.

ΛΕΩΝ: Η εσωτερική σου αβεβαιότητα και σύγχυση δεν σε αφήνει να δεις καθαρά κάποια πράγματα και ίσως απογοητευτείς από παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σου που θα αποκαλυφθούν. Στον επαγγελματικό τομέα προσγειώσου και λογικέψου γιατί τον έχεις παραμελήσει αρκετά και τώρα αυτό θα φανεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο κοινωνικός, ο φιλικός αλλά και ερωτικός τομέας απαιτούν το σοβαρό και έντιμο πρόσωπο σου, ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνιακά, γιατί αλλιώς κινδυνεύει η καλή σου φήμη. Παράλληλα, προσπάθησε και εσύ με τη σειρά σου να ξεχωρίζεις ποιους αξίζει να εμπιστεύεσαι και ποιους όχι.

ΖΥΓΟΣ: Ο επαγγελματικός και οικογενειακός τομέας, σου αλλάζει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα και ίσως επώδυνα. Εσύ προσπάθησε να είσαι υπεύθυνος, προετοιμασμένος και ψύχραιμος σε ότι έρθει και κυρίως να έχεις βάσιμες και λογικές προσδοκίες σε αυτούς τους τομείς.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δεν έχεις φερθεί έντιμα και αξιόπιστα σε κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες, κινδυνεύεις να αντιμετωπίσεις αποκαλύψεις που θα σε πλήξουν. Επιπλέον, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να εμπιστεύεσαι τυφλά τον κάθε έναν και να προσέχεις ζητήματα μετακινήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκκρεμότητες οικονομικές που είχες παραμελήσει, έρχονται τώρα στην επιφάνεια και ζητούν την άμεση συνετή αντιμετώπιση σου. Ο ερωτικός τομέας δεν συγχωρεί ανέντιμες ή κρυφές συμπεριφορές και εφιστούν και την δική σου καχυποψία απέναντι σε ύποπτες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρόσεχε πολύ θέματα επικοινωνίας στη συντροφική ζωή. Οφείλεις να είσαι λογικός και κυρίως έντιμος. Γενικά έρχονται απογοητεύσεις που είναι επίπονες μεν, ωφέλιμες δε, αφού θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις στο άμεσο περιβάλλον σου τους ειλικρινείς από τους αναξιόπιστους ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φέρσου υπεύθυνα σε θέματα υγείας και εργασίας και προσγειώσου. Κάποιες διαψεύσεις και αποκαλύψεις που έρχονται, θα αναστατώσουν τον εσωτερικό σου κόσμο, ίσως όμως είσαι υπερβολικός.

ΙΧΘΥΣ: Στον έρωτα φρόντισε να είσαι σοβαρός και υπεύθυνος. Επιπολαιότητες ή μεγάλα λόγια, δεν συγχωρούνται τώρα. Έρχεται μία απογοήτευση από το φιλικό σου περιβάλλον, η οποία όμως επιτέλους θα σου ανοίξει τα μάτια.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ