Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ – Εξελίξεις: Η Νόρα γεννάει κοριτσάκι

Ραγδαίες εξελίξεις στην πορεία προς το φινάλε της δραματικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ

Ο Γιώργος αποφασίζει να αφήσει την υπόθεση και τις έρευνες καινά βρεθεί στο νοσοκομείο στο πλευρό της Νόρας.

Η τελευταία, λίγες ώρες μετά, φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευτυχία του ζευγαριού. Παράλληλα, όμως, ο Αποστόλης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς είχε συμπλοκή με τον Λεγάτο και τραυματίστηκε σοβαρά.


Έτσι, ο Τόνι και ο Παπαδόπουλος καταλήγουν οι δυο τους να δώσουν τέλος στην υπόθεση που ταλαιπώρησε, στενοχώρησε, πλήγωσε και στιγμάτισε για πάντα όλους όσοι εμπλέχτηκαν σε αυτή.

Λίγες μέρες μετά, η Όλγα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καθαρίσει τ’ όνομα της. Ωστόσο, μπαίνει στη φυλακή, όπου και γεννάει το παιδί της, ενώ τα νέα για τον Φώτη συνθλίβουν τον Γιώργο, που βλέπει ένα κεφάλαιο της ζωής του να κλείνει και όλη του τη ζωή να αλλάζει εντελώς.

Ο Κωνσταντίνος παίρνει μία καθοριστική για όλους απόφαση. Να αποσυρθεί από την οικογενειακή επιχείρηση.

 

Τα ηνία αναλαμβάνει ο Γεράσιμος, ενώ εκείνος επιλέγει να έχει μια πιο ήσυχη ζωή. Η Άννα, στον απόηχο της ομηρίας της, καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα.

Αποφασίζει, όμως, να χωρίσει με τον Κωνσταντίνο και να αφοσιωθεί στα παιδιά της.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Αρετή βγαίνει από τη φυλακή – Μόνο ο Λυκούργος την υποδέχεται!

Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η Αρετή είναι απελπισμένη καθώς πιστεύει ότι δεν πρόκειται...