Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 26 ως 28 Μαΐου 2020

Οι αστρολογικές προβλέψεις 26 – 28 Μαΐου 2020 με τον Άρη σε εξάγωνο με Ουρανό και τον Ερμή στον Καρκίνο από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ο Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό μας δίνει το κίνητρο για μια επανεκκίνηση.

Πολλές φορές εκείνο που λείπει από τις ζωές ή το μυαλό μας είναι εκείνο το κίνητρο, για να βγούμε προς τα έξω και να διεκδικήσουμε τη ζωή. Τις μέρες αυτές μας το προσφέρουν δυο πλανήτες μέσα από τη συνάντηση τους, και ίσως είναι η ευκαιρία που περιμέναμε για να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να ορίσουμε πάλι το παιχνίδι.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ξαναμοιράζουν την τράπουλα, και μας φέρνουν μπροστά από εκπλήξεις, που σκοπό έχουν να μας κινητοποιήσουν εκ νέου. Ενεργοποιούν εκείνη την εσωτερική σου παρόρμηση, για “τακτοποίηση” όλων εκείνων των θεμάτων ή των εκκρεμοτήτων που είχες αφήσει πιο πίσω. Και μάλιστα με ότι καταπιάνεσαι έχεις την ανάγκη να το ολοκληρώσεις στο εδώ και στο τώρα!

Θα παρατηρήσεις πως στρέφεσαι, σ’ εκείνα τα πρόσωπα που θεωρείς πως έχουν έναν ανεβασμένο δείκτη ευφυΐας, θα συζητήσεις νέα πράγματα, ίσως τελείως διαφορετικά απ ότι συνήθιζες μέχρι τώρα, και ίσως νιώσεις πολύ πιο έντονα την ανάγκη να καταπιαστείς με καινούρια ενδιαφέροντα!

Αλλά και στη συμπεριφορά σου μπορεί να έχεις κάτι πολύ πιο έντονο ή ασυνήθιστο, ίσως και πιο εκκεντρικό που θα σε χαρακτηρίσει τις μέρες αυτές. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που σε βοηθούν να ανακαλύψεις μια άλλη οπτική σε διάφορά θέματα που σε ενδιαφέρουν και να βρεις λύσεις που σε εξυπηρετούν.

Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους Παρθένους, Σκορπιούς, και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το σίγουρο είναι πως έχεις εκπλήξεις να σε περιμένουν!

Ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι τις 5 Αυγούστου 2020 αναμοχλεύει το παρελθόν

Την Πέμπτη ο Ερμής εγκαινιάζει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα παραμείνει σε αυτήν την ζωδιακή περιοχή ως τις 5 Αυγούστου, διανύοντας το διάστημα 18 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου σε ανάδρομη πορεία.

Ο Ερμής εδώ βρίσκεται σε ένα ζώδιο που δεν ταιριάζει και πολύ με τη φύση του. Ο Ερμής αντιπροσωπεύει τη μηχανική διαδικασία της σκέψης. Είναι ο “αρχειοθέτης” όλων των πληροφοριών που λαμβάνουμε από το περιβάλλον μας.

Στο ζώδιο του Καρκίνου, αντιλαμβάνεται τα πάντα γύρω του, μέσα από ένα πιο προσωπικό και κυρίως πιο συναισθηματικό φίλτρο. Ζητήματα του παρελθόντος αναμοχλεύονται και βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα που μπορεί να έμειναν ξεχασμένα για καιρό. Θα αναζητά ωστόσο ένα ερέθισμα για να φέρει στο προσκήνιο το όποιο ζήτημα, ενώ θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια έχουν την τιμητική τους.

Το διάστημα αυτό, επειδή η ανάγκη μέσα μας είναι να συνδεόμαστε με τους γύρω μας με έναν πιο συναισθηματικό τρόπο, μπορούμε πολύ πιο εύκολα να βελτιώσουμε σχέσεις που αφορούν τους οικείους μας μέσα από πιο απλές και ουσιαστικές συζητήσεις. Κυρίως όμως αυτό που θα λειτουργήσει επιβοηθητικά είναι το να λέμε αυτό που νοιώθουμε, απλά και κατανοητά.

 

Είναι σίγουρο πως και οι άλλοι μπορούν να μας ακούσουν και να μας κατανοήσουν καλύτερα. Κάτι πολύ σημαντικό είναι το διάστημα αυτό να δίνουμε σημασία στον εσωτερικό μας οδηγό. Τη διαίσθηση μας! Αυτή μπορεί να μας υποδείξει το πώς μπορούμε να κινηθούμε με τον καλύτερο τρόπο.

Από την νέα θέση του Ερμή επηρεάζονται όλοι, αλλά με θετικό τρόπο, οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, μια και θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν πιο ουσιαστικά με τους οικείους τους και κυρίως να αποκαταστήσουν προβλήματα που τυχόν τους έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά και να ξαναδούν κάποια θέματα που μπορεί να σχετίζονται και με τα θέματα της επαγγελματικής τους ζωής με μια νέα οπτική, να τα διορθώσουν και γιατί όχι να τα υλοποιήσουν.

Δείτε σε video τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ