Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 80-81

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ που βλέπουμε στον Alpha

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 80-81

Επεισόδιο 80

Ο Κων/νος φτάνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου και ενώ του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του με την Άννα εκπλήσσεται που βλέπει εκεί τη Σοφία. Ο Νίκος εξακολουθεί να μη θέλει ν’ ακούσει για τον Δημήτρη, πράγμα που τον φέρνει σε κόντρα με την Ειρήνη.

Μετά την αποκάλυψη του πτώματος της Πέννυς, ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για ενημέρωση ενώ την ίδια στιγμή η Όλγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Άννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 80-81

Τέλος, ο Λεγάτος δίνει συγχαρητήρια στην Άννα που κατάφερε και σκότωσε την Πέννυ δείχνοντάς της κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της.

Επεισόδιο 81

Ο Νίκος συνεχίζει να μην μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως αδερφό του, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα. Η Αντιγόνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για τον Μιχαλάκη μόνη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του Χρήστου.

 

Η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο, ενώ ο Τόνι μετά από την επίσκεψη στο γραφείο του τελευταίου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του.ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 80-81

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 82-83 ΕΔΩ 84-85 ΕΔΩ 86-87 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

70 ΕΔΩ

71 ΕΔΩ

72 ΕΔΩ

73 ΕΔΩ

74-75 ΕΔΩ

76-77 ΕΔΩ

78-79 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Έρωτας Μετά fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ