Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 195-196-197-198

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 195-196-197-198

Επεισόδιο 195

Η Βίκυ μιλάει στην μικρή Μυρτώ και της λέει κάποια πράγματα που αφορούν στην Ηλιάνα.Ο Άκης κάνει μια κουβέντα στην καινούρια μαγείρισσα, Αποστολία, και μαθαίνει τις προθέσεις της…. Ο Φοίβος συναντιέται σε μια ερημιά με τη Βίκυ και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά! Η Έρση επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στο ατελιέ του Οδυσσέα και μέσα της ξυπνάνε αναμνήσεις από την μέρα που βρήκε την νεκρή κοπέλα εκεί.

Ο Μιχαήλ νιώθει άσχημα γι’ όλα αυτά που έχουν γίνει και κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στη Λουκία, θέλοντας έτσι να της φτιάξει λίγο το κέφι. Η Σμαράγδα κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος στη δουλειά της, για καλή της τύχη όμως ο Λουκάς είναι εκεί για να την βοηθήσει. Ο Άκης δίνει επιτέλους την ευχή του και η Ηλιάνα έχει πλέον το ελεύθερο να παντρευτεί τον Αλέκο. Ο Μάρκος συνομιλεί τηλεφωνικά με τον συνεργάτη του τον Στηβ και μαθαίνουμε επιτέλους για την κρυφή δουλειά που ετοιμάζουν. 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 195-196-197-198

Επεισόδιο 196

Ο Άκης, με μισή καρδιά, δέχεται να παντρευτεί η Ηλιάνα τον Αλέκο, αφού πιστεύει ότι κάνει αυτή την υποχώρηση για το καλό της κόρης του, αλλά παράλληλα θέτει τους δικούς του όρους, απαιτώντας να μείνουν και μετά τον γάμο σπίτι του, προκειμένου να ελέγχει την κατάσταση. Η Ναυσικά σε μια επίσκεψή της στο γραφείο του Μιχαήλ «ψαρεύει» την Λουκία προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι η σχέση τους κι αν κινδυνεύει η ηρεμία της προσωπικής του ζωής. Ο Μιχαήλ, αντιλαμβάνεται τον σκοπό της και αντιδρά με θυμό.

Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα ο Οδυσσέας με την Έρση περνάνε και πάλι ευτυχισμένες στιγμές, μετά την περιπέτεια της φυλακής. Πάνε βόλτες, ψωνίζουν μωρουδιακά και περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούνε μαζί. Ο Σίμος με την Ολυμπία τσακώνονται για μια ακόμα φορά και η μικρή πάνω στον καβγά του λέει ότι θα προτιμούσε να μείνει με την μητέρα της. Ο άντρας που έχει βάλει ο Αλέκος να παρακολουθεί τη Βίκυ, του στέλνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, απ΄ τις οποίες ο Αλέκος βγάζει κάποια πολύ σοβαρά συμπεράσματα. Η Ηλιάνα, βλέποντας για πρώτη φορά την Αποστολία χωρίς τον μαγειρικό της σκούφο, μένει άναυδη! Η μαγείρισσα έχει και αυτή κόκκινα κοντά μαλλιά!

Επεισόδιο 197

Η κατάσταση ανάμεσα στην Ιφιγένεια και τον Σπύρο είναι πλέον εντελώς έκρυθμη και η προοπτική των 200.000 ευρώ που θα πρέπει να δώσουν σαν αποζημίωση στην διαφημιστική, κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους σαν τρομακτική απειλή. Η Ιφιγένεια έχει στη μπούκα τον Σπύρο κι επειδή δεν ξέρει πού αλλού να ξεσπάσει, πάει και βρίζει τον σουβλατζή που του έδινε τα σουβλάκια. Η Ναυσικά, παίρνει από το ίδρυμα τη Τζουλιάνα για τρεις μέρες και περνάνε όμορφες και συγκινητικές στιγμές μαζί στο σπίτι της.

Στο μεταξύ ο Μάρκος μαθαίνει τις κινήσεις του Άκη σχετικά με τα φάρμακα των οποίων την άδεια δεν του ανανέωσε και γίνεται έξαλλος. Πηγαίνει και τον βρίσκει στο γραφείο του με σκοπό να τον απειλήσει, αλλά ο Άκης καταφέρνει πάντα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Κι ενώ η μικρή Αθηνά είναι σοβαρά άρρωστη στο νοσοκομείο, η Σμαράγδα που έχει το κινητό της στο αθόρυβο, παίζει χαρτιά στη λέσχη και δεν ξέρει ότι το παιδί της περνάει δύσκολες ώρες. Η Ολυμπία πάει να μείνει με την Εύα και τον Νικηφόρο και η συμπεριφορά της δείχνει από την πρώτη μέρα, ότι τα προβλήματα που θα δημιουργήσει δεν θα έχουν τέλος!

Επεισόδιο 198

Ο Άκης γίνεται έξαλλος με την κατάσταση, απειλεί Θεούς και δαίμονες και η Σμαράγδα φοβάται ότι θα της πάρει το παιδί. Η Τζουλιάνα συμπαθεί όλο και περισσότερο τον Μάρκο και προσπαθεί συνέχεια να τους τα φτιάξει με τη Ναυσικά. Η Ηλιάνα συνεχίζει να εμπιστεύεται βαθιά τη Βίκυ η οποία της μεταφέρει ένα καινούριο μήνυμα από την Αριάδνη. Η Ιφιγένεια ρίχνει τον εγωισμό της και ζητάει βοήθεια από τον πατέρα της στο θέμα της αγωγής που τους κάνει η εταιρία με τα βίγκαν καλλυντικά!8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 195-196-197-198

 

Η Ολυμπία δεν δείχνει να θέλει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και οι εντάσεις συνεχίζονται στο σπίτι του Νικηφόρου. Στο μεταξύ η Έρση με τον Οδυσσέα κρατάνε μια απόσταση από όλα αυτά και το ζευγάρι βρίσκει επιτέλους τον χώρο για να ευχαριστηθεί λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Η Σμαράγδα και ο Άκης ενημερώνονται από τον γιατρό για την εξέλιξη της υγείας της Αθηνάς. Έχει ήδη νυχτώσει όταν η Εύα σηκώνεται από το κρεβάτι της και συνειδητοποιεί ότι η Ολυμπία το έχει σκάσει από το σπίτι!

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 199-200-201-202 ΕΔΩ 203-204-205-206 ΕΔΩ 207-208-209-210 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

175-176 ΕΔΩ

177-178 ΕΔΩ

179-180 ΕΔΩ

181-182 ΕΔΩ

183-184 ΕΔΩ

185-186 ΕΔΩ

187-188-189-190 ΕΔΩ

191-192-193-194 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα 8 ΛΕΞΕΙΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 140 Ο Ντίνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση...