Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: “Θα ανατραπούν τα δεδομένα”! Τι αποκαλύπτει η “Κλειώ” για τις εξελίξεις της σειράς

Συνέντευξη με την Εριέττα Μανούρη 

“Η Κλειώ θα μάθει πράγματα που δε γνώριζε για τον πατέρα της και η αντίδρασή της δε θα είναι η συνηθισμένη” αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο logiastarata.gr η Εριέττα Μανούρη. Η νεαρή ηθοποιός που βλέπουμε φέτος ως τηλεοπτική “Κλειώ” στην αγαπημένη σειρά ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά και τις εξελίξεις που έρχονται στην συνέχεια.

 Πως προέκυψε η συμμετοχή στο “Γυναίκα Χωρίς Όνομᔨ

Η σκηνοθέτης της σειράς (Βίκυ Μανώλη) είδε το βίντεο που είχα κάνει για τις άγριες μέλισσες και ήθελε να με δει για το ρόλο της Κλειούς. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα ,λοιπόν, το καλοκαίρι, έγινε μια συνάντηση και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε.

 

Έχεις κοινά σημεία με την Κλειώ, την ηρωίδα που υποδύεσαι;

Η Κλειώ λατρεύει τον πατέρα της. Είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή της, γι αυτό και κάνει τα πάντα για να τον στηρίξει και μάχεται γι αυτόν ενάντια σε όλους και όλα. Το κοινό στοιχείο που βρίσκω είναι ότι κι εγώ για την οικογένειά μου και γενικά τους αγαπημένους μου ανθρώπους θα μπορούσα να περάσω δια πυρός και σιδήρου για να τους υπερασπιστώ.

Είναι μια κοπέλα που δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο πατέρας της είναι ικανός να έχει κάνει όσα τον κατηγορούν. Πως θα αντιδράσει όταν μάθει την αλήθεια;

Στα σενάρια που έχω μέχρι στιγμής στα χέρια μου δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ακόμα. Ωστόσο , ο Νίκος είναι η μόνη οικογένεια της Κλειούς ,ένας άνθρωπος που τη μεγάλωσε με πολλή αγάπη, οπότε πιστεύω ότι όταν μάθει την αλήθεια γι αυτόν θα κλονιστεί ανεπανόρθωτα.

Ο Κωστής τι είναι για την Κλειώ; Η σχέση τους περνάει αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Ο Κωστής είναι ο άντρας με τον οποίο η Κλειώ θέλει να κάνει οικογένεια και να ζήσει μια ζωή όπως την έχει ονειρευτεί. Δυστυχώς η σχέση τους βάλλεται από πολλές πλευρές. Έχουν κάνει κι οι δύο λάθη αλλά στο τέλος πιστεύω θα επιβιώσουν.



Κάποιες πληροφορίες λένε ότι θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή στην συνέχεια σε σχέση με τον ρόλο σου. Είναι αλήθεια;

Η Κλειώ θα μάθει πράγματα που δε γνώριζε για τον πατέρα της και η αντίδρασή της δε θα είναι η συνηθισμένη.

Θα μπορούσες να μας αποκαλύψεις τι εξελίξεις έρχονται; 

Δυστυχώς δε μπορώ να πω πολλά πράγματα για τη συνέχεια της σειράς. Το σίγουρο είναι ότι θα ανατραπούν τα δεδομένα στη ζωή αρκετών από τους ήρωες και θα ενταχθούν και νέοι χαρακτήρες στα επόμενα επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Βρεττός καλεί σε συνάντηση τον Σεραφετίνογλου… και τα πράγματα θα πάρουν πολύ γρήγορα, πολύ...