Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κατερίνα Νικολοπούλου: Η “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” είναι ένας ύμνος στην αλληλεγγύη, τη συμπόνοια και την αγάπη

Μια από τις πιο επίκαιρες θεατρικές παραστάσεις που βρίσκονται στο πνεύμα των ημερών δεν είναι άλλη από την “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” που ανεβαίνει τις μέρες των εορτών στο θέατρο ΔΙΑΝΑ σε σκηνοθεσία Κ.Νικολαΐδη και τον Θανάση Κουρλαμπά στο ρόλο του τσιγκούνη Σκρουτζ και μεγάλο καστ 16 ηθοποιών. Σ αυτό συμμετέχει και η Κατερίνα Νικολοπούλου, που το ευρύ κοινό γνώρισε ως πρωταγωνίστρια στο σίριαλ “Οργή” του ΑΝΤ1.

Περιγράφοντας την παράσταση στο logiastarata.gr η Κατερίνα Νικολοπούλου αναφέρει πως η “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” είναι ένας ύμνος στην αλληλεγγύη, τη συμπόνοια και την αγάπη” και χαρακτηρίζει το έργο “ένα αριστούργημα”

Αυτές τις μέρες παίζεις στην θεατρική παράσταση “Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία” στο θέατρο ΔΙΑΝΑ. Θες να μας πεις λίγα λόγια για την παράσταση;

-Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία είναι ένα μια νουβέλα γραμμένη από τον Άγγλο συγγραφέα Κάρολο Ντίκενς σε μια εποχή που η γιορτή των Χριστουγέννων είχε χάσει την αξία της. Είναι ένας ύμνος στην αλληλεγγύη, τη συμπόνοια και την αγάπη που χωρίς αυτές οι άνθρωποι μένουμε μόνοι και αβοήθητοι. Η σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη είναι καθοριστική και σε συνδυασμό με τους αγαπημένους και τόσο ταλαντούχους συναδέλφους που απαρτίζεται ο θίασος το έργο είναι πραγματικά ένα αριστούργημα!

 

-Ποια είναι τα μηνύματα που περνάει; 

-Το έργο απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και αφορά πραγματικά όλες τις ηλικίες. Δε σου κρύβω ότι δεν αγαπάω τα Χριστούγεννα τόσο αλλά η συμμετοχή μου σ αυτήν την παράσταση μ έκανε να αναθεωρήσω και να δω πιο ουσιαστικά σε προσωπικό επίπεδο τη γιορτή των Χριστουγέννων όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται αυτό. Σπουδαίο δώρο αυτό.

 

-Πώς νιώθει ένας ηθοποιός βλέποντας στο τέλος του έργου το κοινό να φεύγει συγκινημένο;

-Γενικά πάντα είναι πολύ γλυκό να βλέπεις ότι η παράσταση που συμμετέχεις και η συνολική και προσωπική σου δουλειά αγγίζουν τους θεατές και τους δίνουν τροφή για σκέψη. Είναι μια επιβεβαίωση για τον κάθε καλλιτέχνη και η ελπίδα για να συνεχίσει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ