Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49

Επεισόδιο 48

Ο Παύλος προτείνει στη ∆ρόσω να αφήσει το χωριό και να πάει µαζί του στον θίασο, υποσχόµενος πως θα τη βοηθήσει να κάνει µεγάλη καριέρα στο τραγούδι.

Ο πόλεµος ανάµεσα στον ∆ούκα και την Ελένη δείχνει να τελειώνει µε… νικητή τον ∆ούκα.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49

Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θα αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος είτε σε κάποιον αγοραστή.

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος βάζει τη Μυρσίνη µεσάζοντα για τον εκβιασµό που θέλει να κάνει στον Δούκα µε σκοπό να του δώσει αυτά που θέλει, διαφορετικά θα τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49

Επεισόδιο 49

Ο Κυπραίος βάζει τη Μυρσίνη µεσάζοντα για τον εκβιασµό που θέλει να κάνει στον ∆ούκα µε σκοπό να του δώσει αυτά που θέλει, διαφορετικά θα τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η παράνομη εγκυμοσύνη που θα ταράξει το Διαφάνι! Τι αποκαλύπτει η «Βιολέτα»

Εν τω µεταξύ, ο Λάµπρος κάνει µια σηµαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το µέλλον του γάµου τους, η οποία θα αλλάξει όλα τα δεδοµένα.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49

Mια συζήτηση της Ελένης και της Ασηµίνας για το ένοχο µυστικό του φόνου που διέπραξαν θα φτάσει στ’ αυτιά κάποιου επικίνδυνου άντρα.



Ο Νικηφόρος βρίσκεται ανάµεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέµα των χωραφιών, προσπαθώντας µάταια να κρατήσει τις ισορροπίες.

Η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος και θα φέρει την αρχή των κακών για όλους.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51-52-53 ΕΔΩ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Μιλτιάδης ζητάει την Βιολέτα σε γάμο! Δέχεται ή όχι;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

39 ΕΔΩ

40 ΕΔΩ

41 ΕΔΩ

42 ΕΔΩ

43 ΕΔΩ

44-45 ΕΔΩ

46-47 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ