Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ στο β΄κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58

Επεισόδιο 57

Η Κάτια υποφέρει στα χέρια του Νίκου, αλλά είναι αποφασισμένη να αντέξει τα πάντα προκειμένου να μην κινδυνεύσει η Μαρίνα, αλλά κι ο Αργύρης. Η Μαρίνα, για να βρει τα χρήματα της εγγύησης και να βγάλει τον Φώτη απ’ τη φυλακή, ζητάει τη βοήθεια του Χατζή, παίρνοντας το ρίσκο για το τι αντάλλαγμα μπορεί να ζητήσει.

Ο Φώτης υποψιάζεται πια σοβαρά την Μάρθα, όπως και ο Μιχάλης που μαθαίνει κάτι ακόμη που ενισχύει τις υποψίες του. Η Μάρθα αρχίζει να φοβάται πως τα εκδικητικά σχέδιά της μπορεί να αποκαλυφθούν και να φτάσουν στην Μαρίνα.

Επεισόδιο 58

Η Κάτια συνειδητοποιεί το μέγεθος της παράνοιας του Νίκου και εγκλωβισμένη στο σπίτι του περνάει δύσκολες ώρες. Η Έλλη δηλώνει στον Δημήτρη ότι είναι ζευγάρι με το Χατζή, κάνοντάς τον έξαλλο.



Η Μάρθα νιώθει να στενεύει ο κλοιός γύρω της, καταλαβαίνοντας ότι αρχίζουν να τη θεωρούν ύποπτη. Ο Χατζής δίνει στη Μαρίνα χρήματα για την εγγύηση του Φώτη και περιμένει αντάλλαγμα από εκείνη. Ο Μιχάλης υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Χατζή, την Έλλη και τη Μαρίνα.

Ο Φώτης βγαίνει από η φυλακή και ζητάει τη βοήθεια του Αντρέα για να ξεκαθαρίσει το θέμα με το Νίκο. Θα πάει στο σπίτι του Νίκου, όπου θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60 ΕΔΩ 61-62 ΕΔΩ 63-64 ΕΔΩ

65 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

47 ΕΔΩ

48 ΕΔΩ

49 ΕΔΩ

50 ΕΔΩ

51-52 ΕΔΩ

53-54-55 ΕΔΩ

56 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ