Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο τραυματισμός του Δούκα αλλάζει τα δεδομένα

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Όπως έχουμε δει η κατάσταση μεταξύ Δούκα – Νικηφόρου είναι τεταμένη μετά την απόφαση του νεαρού να παρακούσει τη θέληση του πατέρα του και να παντρευτεί την Ασημίνα χωρίς να πάρει προίκα τα χωράφια των 3 αδελφών Σταμίρη.

Ο Δούκας έφτασε στο σημείο να αποκληρώσει το Νικηφόρο ενώ η Μυρσίνη μηχανεύεται τρόπους να κάνει το γιο της να αλλάξει γνώμη ή να πείσει την Ασημίνα να διαλύσει τον αρραβώνα.

 

Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα, θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του. Η Μυρσίνη συντετριμμένη, πέφτει στο κρεβάτι, μη μπορώντας να δεχτεί ότι «χάνει» έναν ακόμα γιο.

Η Ασημίνα μετά από αυτό αποκαλύπτει στις αδερφές της τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο με το Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει. Η Ελένη την πιέζει να πάρει μια απόφαση, όταν μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους, με άγριες διαθέσεις.

Ο εκφοβισμός που δέχεται η Ελένη απ’ τα τσιράκια του Δούκα για να πουλήσει τα χωράφια της, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασημίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες.

Θα καταφέρει ο Νικηφόρος να της αλλάξει γνώμη;

Την ίδια ώρα ο Νέστορας συγκρούεται με τον Δούκα για το θέμα της Ελένης, ενώ η Μυρσίνη χρησιμοποιεί το τελευταίο της όπλο για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι και να ξεχάσει την Ασημίνα.

Ο νεαρός παρά τις προσπάθειές του δεν μπορεί να μεταπείσει την Ασημίνα κι έτσι αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι της οικογένειας Σταμίρη.

Η Ασημίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της μετά τον χωρισμό της με τον Νικηφόρο, ο οποίος έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως η Ασημίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους κι αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του.

Η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράμμα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο που όταν το διαβάζει τον περιμένει μια ακόμη άσχημη έκπληξη. Κι ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασημίνα για να τα κάνει ότι θέλει, μια συνάντηση ανάμεσα στον Δούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί μοιραία.



Η Ασημίνα αρνείται σθεναρά να πάρει από την Ελένη την περιουσία που εμπιστεύτηκε σ’ εκείνη ο πατέρας τους κι εμμένει στην απόφασή της να μην τον παντρευτεί.

Στη διάρκεια του κυνηγιού, ο Δούκας με τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα αλλά ο απρόσμενος τραυματισμός του Δούκα θα ανατρέψει την κατάσταση.

Ο νεαρός θα ανησυχήσει για την υγεία του πατέρα του κι έτσι θα δούμε Νικηφόρο και Δούκα να έρχονται πιο κοντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ