Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Δρόσω ερωτεύεται το Νικηφόρο

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να παντρευτεί την Ασημίνα με όποιο κόστος, ακόμα κι αν χρειαστεί να τα βάλει με την οικογένειά του. Για να υπερασπιστεί τον έρωτά του δεν θα διστάσει να έρθει σε ρήξη για πρώτη φορά με τη Μυρσίνη.

Ο Δούκας από την πλευρά του βλέποντας το πάθος του Νικηφόρου για την Ασημίνα σκέφτεται ότι η πρόταση του Κωνσταντή τον βολεύει. Έτσι αποφασίζει να κάνει μια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους.

 

Ο γαιοκτήμονας προτείνει στην Ελένη να δώσει τα χωράφια προίκα της Ασημίνας για το γάμο με το Νικηφόρο και της υπόσχεται εξασφάλιση για την ίδια και για την άλλη αδελφή της τη Δρόσω.

Παράλληλα το ταλέντο της Δρόσως στο τραγούδι εκπλήσσει ολόκληρο το Διαφάνι.

Η Ασημίνα παίρνει μια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δυο οικογένειες ενώ ο Λάμπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέμα των χωραφιών.

Η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Ο νεαρός άντρας της ζητάει να τ αφήσουν όλα πίσω και να φύγουν στη θεία του στο Παρίσι να ζήσουν εκεί τον έρωτά τους μακριά από όλους.

Ο Δούκας από την πλευρά του προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχτεί την Ασημίνα για νύφη του.Η Ελένη πάει στον Δούκα για να του ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά με την προίκα της Ασημίνας.

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως θα παντρευτεί την Ασημίνα χωρίς να διεκδικήσει για προίκα τα χωράφια τους, προκαλώντας την οργή του Δούκα.

Ο πατέρας του απειλεί το νεαρό ότι θα τον διώξει από το σπίτι και θα τον αποκληρώσει από την περιουσία.



Η ανατρπετική εξελιξη θα έρθει από τη Δρόσω, η οποία μαγεύεται απ’ τα λόγια ενός άντρα που απαγορεύεται να ερωτευτεί. Αυτός δεν είναι άλλος από το Νικηφόρο που θα βρεθεί ανάμεσα στις δύο αδερφές σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο mytv.

Ο Νικηφόρος, διωγμένος από το σπίτι του, θα μείνει με την Ασημίνα στο σπίτι των τριών αδερφών και θα ξεσηκώσει κύμα κουτσομπολιών σε όλο το χωριό.

Πως θα αντιδράσει η Δρόσω;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ