Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31 (VIDEO)

Δείτε τα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

Η ημέρα για την παραγωγή του διαφημιστικού των βιολογικών χυμών έχει φθάσει και η ομάδα της «Υπέροχης Ιδέας» φθάνει σύσσωμη στο σημείο των γυρισμάτων. Μαζί και η Αϊλίν, που προσπαθεί να κάνει με κάθε τρόπο αισθητή την παρουσία της, δοκιμάζοντας άγρια τα νεύρα της Ντερέν. Ο Τζαν έχει μεγάλα κέφια και δε σταματά στιγμή να πειράζει τη Σανέμ.

Η Λεϊλά και ο Εμρέ κάνουν δουλειά πίσω στο γραφείο, αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν στις προσκλήσεις που δέχονται.

 

Τα δοκιμαστικά ξεκινάνε και το άγχος της Γκιουλίζ φεύγει γρήγορα. Αυτός που δε δείχνει να μπορεί να γίνει πειστικός στο ρόλο του είναι ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού. Ο βιολογικός χυμός μάλλον δεν του ταιριάζει και εκείνος δεν μπορεί να το κρύψει. Μετά, μάλιστα, από κάποιες πρόβες ο οργανισμός του αντιδρά και το project μένει χωρίς πρωταγωνιστή.

Προσωρινά, γιατί στο χώρο υπάρχει ένας νεαρός που συγκεντρώνει γρήγορα την προσοχή των γυναικών!

Με το νέο πρωταγωνιστή τα γυρίσματα ολοκληρώνονται γρήγορα και το συνεργείο αρχίζει να μαζεύει. Η Σανέμ βρίσκει την ευκαιρία να αποδράσει στην κοντινή παραλία. Από κοντά και ο Τζαν που δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του.

Η κοπέλα, έχοντας ακούσει πολλές φορές τον Τζαν να της ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης με την Πολέν είναι δύσκολο να του αντισταθεί ξανά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

27 ΕΔΩ

28 ΕΔΩ

29 ΕΔΩ

30 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη νέα σειρά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Φτερωτός Θεός Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ