Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δεν είναι καιρός να δώσει απαντήσεις ο… καπετάν Καμμένος;

«Η δήλωση εισοδήματός του, 72.000 ευρώ και άλλες 72.000 από είσπραξη ενοικίων και μετοχική συμμετοχή σε εμπορική ανώνυμη εταιρεία με κεφάλαιο εισφοράς 163.000, δεν δικαιολογεί την αγορά του μεταχειρισμένου Feretti προς 530.000 ευρώ» είχε γραφτεί τον Ιούνιο σε εφημερίδες και ιστοσελίδες για τις υπερπολυτελείς διακοπές του Πάνου Καμμένου.

Βρισκόμαστε στο τέλος Αυγούστου και ουδείς έχει ζητήσει εξηγήσεις.

Και η προκλητικότητα δεν σταματά εκεί!

Στην Μήλο ο πρώην υπουργός διαμαρτυρήθηκε για τα τέλη ελλιμενισμού! Να διαθέτεις χρήμα για υπερπολυτελές και να σου πέφτουν ακριβά τα λιμανιάτικα!

«Πιστεύω όπως και σεις, ότι ο πολιτικός άνδρας απέκτησε το υπερπολυτελές σκάφος με τον έντιμο ιδρώτα της κοπιαστικής εργασίας του. Μάλλον, ας το διορθώσω… Του λειτουργήματός του. Πιστεύω, ότι η δίψα να ξεφύγει τον κάματο και τη μελαγχολία μετά την πολιτική αποστρατεία του αλλά και η χαρά του νεοαποκτηθέντος, δεν του άφησε χρονικό περιθώριο για να απαντήσει σε αισχρούς δημοσιογράφους. Μπορεί κάποτε να μας πει, ότι δεν είναι καν το σκάφος δικό του αλλά απαξιούσε να μας δώσει αναφορά» γράφει η Ρέα Βιτάλη στο protagon.gr

To άρθρο θυμίζει και το περιβόητο «Λιντσάρετε τον Πάχτα!».

«Απόφαση με την βούλα της ανεξάρτητης, σεβάσμιας, υπεραγίας Δικαιοσύνης, των τότε ημερών. Αθώος! Η αιτιολογία της αθώωσης; Όταν κάτι τέτοιο εκστομίζεται από πολιτικό, δεν φέρει τη βαρύτητα που δίνουμε οι κοινοί θνητοί, έχει πιο ανάλαφρη χροιά. Σας ακούγεται λογικό; Υγιές; Θα έπρεπε να ξεσηκωθεί όλος ο πολιτικός κόσμος. Τίποτα πιο υποτιμητικό απ΄αυτό. Όμως, άκρα του Κοινοβουλευτικού τάφου σιωπή» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο της Ρέας Βιτάλη;

«Είμαι σίγουρη, ότι πλησιάζει η ώρα που όλα θα διαλευκανθούν. Όλα θα αποδειχτούν καθαρά, νόμιμα, αγνά. Τόσο, που ίσως και θα άξιζε, να ανασηκώσουμε τον θαλάσσιο επιτάφιο και να περάσουμε όλοι, ως πιστοί πολίτες, από κάτω. Για να λάβουμε ευλογία. Για ευημερία…»

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη...