Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Ο Τζενκ βεβαιώνει την Τζανσού ότι θέλει να δώσει μια ευκαιρία στους δυο τους. Η κοπέλα δεν πείθεται, αλλά δε θέλει να τον χάσει. Η Φεριντέ, που δεν γνωρίζει τη σχέση της Αζρά με την Σουμρού, υπογράφει την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η Σουμρού δίνει συμβουλές στην κόρη της για το πως θα κρατήσει τον Τζενκ, ενώ τη συμβουλεύει να μάθει ποια είναι η κοπέλα στην οποία αφήνει την κληρονομιά της η Φεριντέ. Το σενάριο που φτιάχνει στο μυαλό της ίσως να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

 

Η Αζρά τρέχει να συναντήσει έναν άνθρωπο που την ενημέρωσε ότι είχε δει τον Μερτ, ενώ ο μικρός υποφέρει από τον εφιάλτη ότι η Αζρά τον εγκαταλείπει. Η Αζρά πάντως μαθαίνει ότι τον Μερτ πήγε και τον πήρε μία γυναίκα που φώναζε «μαμά». Αμέσως μετά η Αζρά πηγαίνει να συναντήσει τη Σουρμού. Χωρίς να πιστέψει τις δικαιολογίες της μητριάς της, την απειλεί ότι αν δεν της φέρει τον Μερτ θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Ακόμα και η Τζανσού δεν πιστεύει τη Σουμρού.

Ο Μεσούτ προχωρά σε μια νέα συμφωνία για την οποία έχει φόβους, αλλά στη Χουλιά δείχνει μόνο τον ενθουσιασμό του. Ο Αρντά, από την άλλη, δεν αισθάνεται καθόλου καλά αποκομμένος από όλους τους φίλους του. Δε θέλει να μιλήσει ούτε στη Μελίς, παρόλο που του προσφέρει χρήματα. Θα καταφέρει τουλάχιστον να τον πλησιάσει ο Τζενκ;

Η Φατμά δένεται κάθε μέρα και πιο πολύ με τον Μερτ, ενώ δε θέλει ούτε να σκέφτεται την προοπτική να επιστρέψει ο μικρός στη Σουμρού. Μέχρι που σκέφτεται να φθάσει για να κρατήσει τον Μερτ ως γιο της;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ (Τα video είναι διαθέσιμα για 1-2 μέρες)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη νέα σειρά ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Κράτα μου το χέρι fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ