Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 284 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 284

Η Χριστίνα πηγαίνει στο ραντεβού που έχει δώσει με τον Ορφέα, σ΄ ένα πάρκο περικυκλωμένο από αστυνομικούς με πολιτικά, όμως ο Ορφέας για μια ακόμα φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και ετοιμάζει στη Χριστίνα μια δυσάρεστη «έκπληξη». Στο μεταξύ, στην Αίγινα, ο Παύλος και η Μάρθα στήνουν ολόκληρο κόλπο για να ξεφύγουν από τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά με την ησυχία τους, χωρίς να ξέρουν ότι ο Αλέξανδρος, η Άννα, η Ελένη και η Αφροδίτη στήνουν τη δική τους συνωμοσία για να σπάσουν πλάκα.

 

Στο Λονδίνο, ο Τόνυ καλεί στο σπίτι του τη Μαργκώ και της κάνει το τραπέζι και με τον τρόπο του την αποχαιρετά για πάντα, μόνο που η Μαργκώ ούτε καν το υποψιάζεται ότι περνά τις τελευταίες στιγμές παρέα με τον γιό της. Από την άλλη μεριά, η Μαργκώ είναι πολύ υπερήφανη γιατί το Συμβούλιο αναθέτει στον Πέτρο καθήκοντα υπεύθυνου ασφαλείας. Όταν στη διάρκεια του γάμου της Μάρθας και του Παύλου εμφανίζονται ξαφνικά τα παιδιά, η Μάρθα φεύγει και τους αφήνει όλους σύξυλους..

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

 

277 ΕΔΩ

278 ΕΔΩ

279 ΕΔΩ

280 ΕΔΩ

281 ΕΔΩ

282-283 ΕΔΩ

285-286 ΕΔΩ

287-288 ΕΔΩ

289-290 ΕΔΩ

291-292 ΕΔΩ

Για όλα τα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ  δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Famagusta που βλέπουμε στο MEGA ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Μέσα από flashback παρακολουθούμε την πορεία της οικογένειας Σέκερη από...